Juledage på Esrum Kloster | Historie, stemning og hygge

Du kan købe franske specialiteter og klosterets egne produkter, og der er aktiviteter for hele familien, når Esrum Kloster afholder deres stemningsfulde juledage.

Juledage på Esrum Kloster og Møllegård

Esrum Kloster og Møllegård inviterer til juledage med masser af julehygge. Dagene foregår lørdag og søndag i ugerne 47, 48, 49 & 50. Fra 10:00-17:00. Her finder du det helt særlige til julegave, til bordet, køkkenet og værtinden – og får en god fortælling med hjem.

Klosterbutikken er blevet udvidet med blandt andet likør, franske delikatesser, marmelader, kager, mm. Alt er i høj kvalitet og perfekt til enten værtindegave, eller på bordet til en af julens fester. Her vil også være mulighed for at købe pyntegrønt og juletræer.

Møllecafeen har sammensat en julemenu, så tag en pause fra indkøbene og nyd en bid mad. Der vil være salg af både kolde og varme retter, søde sager, gløgg og selvfølgelig skummende klosterøl fra fad.

Under juledagene kan du møde klosterets formidlere og besøge udstillingerne. Der vil også være hyggelige juleaktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Juledagene på Esrum Kloster vil være anderledes i år, grundet restriktioner. Der er dog stor fokus på sikkerhed, så gæsterne kan føle sig trygge.

Praktisk information

Tidspunkt:

Lørdag og søndag kl. 10-17 i følgende weekender

  • 21.-22. november
  • 28.-29. november
  • 5.-6. december
  • 12.-13. december

Entré

Der er gratis adgang til julesalget i butikken og caféen.

Det koster 85 kr for voksne at komme ind på klosteret. For børn er det gratis.

På klosteret kan man besøge udstillingerne.

Du kan læse mere om juledagene på Esrum klosters hjemmeside