Jordbærcaféen Rokkedysse Bær

Foto: Jordbærcafeen
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Adresse

Villingebæk Strandvej 623A

3120 Dronningmølle

Kontakt

E-mail:rokkedyssegaard@gmail.com

Telefon:31570740

Danmarks første jordbærcafe på Strandvejen i Dronningmølle

Jordbærcafeen i Dronningmølle er indrettet med butik, isbar og café, hvor du kan få friske og søde bæroplevelser. Her serveres smoothies, bærdrikke, kaffe og bærkager.

Du kan også få Rokkedysse is der er Jordbærcafeens specialitet. Isen laves i eget marmeladeri og er naturligvis lavet af Rokkedyssebærs egene bær. Isene er lavet af forskellige typer af jordbær og hindbærisen er helt speciel idet der bruges meget tid på at fjerne de små kærner i hindbærrene inden isen laves.

Kendte bæravlere står bag Danmarks første Jordbærcaféen som åbnede til påske i Dronningmølle. Lisbeth og Torben Bo fra Rokkedysse Bær, som i mange år har leveret bær til toprestauranter i København fra gården i Kirke Værløse, åbner nu en café i Dronningmølle. "Det er en hyldest til jordbær, sol og sommer, så i Jordbærcaféen kan du smage alt med jordbær: is, smoothies, drikke, nektar, kage. Og når vi kan plukker de første jordbær midt i maj, så kan gæsterne også købe ultrafriskplukkede jordbær i gårdbutikken", siger Lisbeth Toft fra Rokkedysse Bær.

Adresse

Villingebæk Strandvej 623A

3120 Dronningmølle

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland