Jesse´s New Orleans Band | Støberihallen

Er du til virkelig god traditionel jazz? Så kom til forårskoncert med det fremragende syv-mands-band fra Stockholm, Jesse’s New Orleans Band. Det sker i Støberihallen d. 12. marts 2021.

”Jesse’s New Orleans Band” er loyal over for den oprindelige New Orleans musik, men spiller det i bandets egen fortolkning. Det er nutidig, traditionel jazz, når den er allerbedst.

Bandet ledes af den erfarne musiker Jens ”Jesse” Lindgren – og hans robuste, kraftige trombonespil er en vigtig del af det kollektive spil, sammen med Ragner Tretow på trompet og klarinettisten Tord Larson.

Besøger årligt New Orleans

”Jesse” har turneret i over 25 lande og besøger hvert år New Orleans, hvor han spiller med de allerbedste traditionelle orkestre. I hans spil aner man Kid Ory, Tricky Sam Nanton, Jim Robinson m.fl.

Minder om Fats Domino

Klarinettist/saxofonist Tord Larson spiller klarinet i den elegante Kreolske New Orleans tradition, mens hans kraftfulde saxofon fører tankerne til indspilninger med bl.a. Fats Domino.

Trompetist med format

Trompetisten Ragnar Tretow er en af genrens fornemste udøvere, der vækker minder om de store mestre som King Oliver, Bunk Johnson, Louis Armstrong og Henry ”Red” Allen. Han har tidligere optrådt i Rosenhaven.

Fundamentet for solisterne

Rytmegruppen, som skaber det swingende grundlag for de tre solister, består af eminente musikere som pianisten Lars Tidholm, Göran Stachewski på banjo, Thomas Ekström på bas og Sven Stålberg på trommer.

Praktiske oplysninger

  • Hvad: Koncert med Jesse´s New Orleans Band
  • Hvor: Støberihallen, Nordstensvej 1, DK-3400 Hillerød
  • Hvornår: D. 12. marts 2021 kl. 18.30. Dørene åbnes kl. 17.45
  • Billetter: Book billetter her
  • Pris: kr. 185. Sandwich kan tilkøbes for kr. 50.