Græsted Veterantræf hver Pinse

Foto: VisitNordsjælland
Attraktioner
Øvrige attraktioner
Adresse

Holtvej 67

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:info@veterantraef.dk

Det traditionsrige Græsted Veterantræf med gammel mekanik og nostalgi for hele familien, afholdes som altid i pinsen.

Tag på en hyggelig familieudflugt til Græsted. Forældre og bedsteforældre kan fornøje børnene med at fortælle om svundne tilder og egne oplevelser, når det står foran de mange gamle, smukke og ikke mindst nostalgiske køretøjer af alle typer. Der er tig mulighed for at opleve veteranbiler, dampmaskiner, damp- og andre veteran lokomotiver, amerikaner biler, traktor træk og gamle danske håndværk.

Masser for børn
Lad børnene prøve forlystelserne i det gamle tivoli, de gamle luftgynger eller en tur i Danmarks eneste dødsdrom. Der er også dyrskue for børn, hvor man kan opleve de danske husdyr bl.a. inden for landbruget. Køreture i veterantoget er naturligvis inkluderet og ofte et hit hos børnene, ligesom den øvrige underholdning for børn.

Stumpe marked
Mangler du selv en stump til dit gamle køretøj, er der også mulighed for at finde den på Stumpemarkedet eller ved at gå en tur på det store Græsted Kræmmermarked.

Kaffetelt og madboder
Det gamle kaffetelt annon 1910/20´erne med kaffe og kage giver en ny anderledes oplevelse blandt de øvrige. Herudover er der selvfølgelig forskellige madboder, så man kan få stillet sulten og tørsten. Bliver man lidt længere, er der om aftenen forskellig glad musik og underholdning fra de gode gamle dage.

Veterantræffet har en hjemmeside hvor man kan læse meget mere om det kommende træf.

Billet kan købes i indgangen eller på Træffets hjemmeside når datoen nærmer sig.

Adresse

Holtvej 67

3230 Græsted

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland