Græsted Revyen - "Det' langt ude!"

Foto: Græsted Revyen
Begivenheder
Begivenheder
Græsted Revyen er igen i år klar til give jer et formidabelt og underholdende show.
Adresse

Græsted Hovedgade 5

3230 Græsted

Kontakt

Mobil:+4550859808

Selvfølgelig er der igen i 2020 revy på Græsted Kro. Revyholdet består af Mette K Madsen, Louise Marie Wille, Jan Linnebjerg og René Richardt. De er klar med et forrygende og underholdende show under navnet "Det´ langt ude". 

Græsted Revyen, der de sidste mange år har ligget i toppen som en af de mest anmelder roste revyer i Danmark, modtog i 2014 og 2017 prisen for ”Årets Bedste Revy”.

Revymenu

Det er muligt at nyde en Revymenu inden forestillingen. Menuen består af en forret, buffet, dessert og kaffe. Priserne ligger fra kr. 535,- til 555,- + gebyr og dækker middag/revy/ musik og hygge. Bestil i forvejen på www.graestedkro.dk

Græsted Kro

Den idylliske Græsted Kro på byens torv er fra 1869 og har i 2017 gennemgået en større renovering. Kroen har, ud over sin restaurant, åbnet en Pub & Vinbar, hvor man i hyggelige omgivelser kan nyde en velskænket fadøl eller et godt glas vin fra barens vinkort. Græsted Kro´s køkken har specialiseret sig i en spændende blanding af de traditionelle danske retter, pub-retter samt spansk inspirerede tapas.

Book billetter til Græsted Revyen

 

Adresse

Græsted Hovedgade 5

3230 Græsted

Åbningstider

19 Jun 20 / 03 Oct 20

Thu, Fri, Sat

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland