Galleri Liisberg | Kunst, kunsthåndværk og design

Foto: Galleri Liisberg
Attraktioner
Gallerier
I de røde fiskerhuse i den hyggelige Kajgade på Hundested havn finder du Galleri Liisberg. Galleriet viser anerkendt dansk og international kunst, foruden Annette Liisbergs egne værker, malerier og upcyclede borde.
Adresse

Kajgaden 13

3390 Hundested

Vi sælger af vore usignerede litografier samt tryk fra New York. Vi har overtaget Grethe Wittrocks lager af sejl fra Georg Stage. Grethe rejser nu til USA for 2 år - og vil i perioden ikke udstille andre steder i DK. Malerier store som små af Annette Liisberg - og de spændende unikke smykker fra Cleopatra Design, som mange af vore kunder har efterspurgt.

Vores nye øl - Sælhunden - sælges i en gavepose som forslag til værtindegave - mandelgave o.m.a. en helt speciel bryg med smuk etiket!

Og så har vi fået vores kunstko tilbage i vinteropbevaring! Den blev midlertidig husvild og vi opstalder den nu. - Den vil stå udenfor og markere galleriets status: Er den ude er der ÅBENT, er den inde, må man ringe og få en aftale om besøg!

Galleri Liisberg har eget malerværksted i Færgeterminalen hvor alle malerier bliver til. Ring for aftale om besøg i Færgeterminalen. 

Adresse

Kajgaden 13

3390 Hundested

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland