Frændekilde

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Kulturhuse
Frændekilde er et moderne forsamlingshus for ånden og hånden. Nyd en brunch eller en eftermiddag med et glas naturvin i den ene hånd og lækker tatar i den anden.  
Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Kontakt

E-mail:info@fraendekilde.dk

Telefon:+4540452326

I Frændekildes køkken er alt økologisk, alt gøres med omtanke og helst med lokale råvarer.

Oplev langbordsmiddage året rundt hvor alle er velkommen, familier og venner og alle der har lyst til at spise sammen. Det sker at langbordsmiddagen har et tema som fisk, sang, vin, sundhed, familie eller andet relevant – eller en gæst vil dele et par ord om deres interesse med alle. Få et overblik over langbordsmiddagene.

 

Frændekilde betyder ”kilden til venskab”,

og det er essensen af Frændekilde.

 

“Vi mennesker har distancereret os fra hinanden og fra naturen, og det er på tide at gå den anden vej, mærke jorden og skabe rammer, hvor vi kan møde hinanden og finde sammen i fællesskaber, hvor der er plads til at dele viden og interesser. Det er de rammer, vi gerne vil skabe på Frændekilde,” siger Kim Wolff, der sammen med Louise Frederiksen har grundlagt stedet.

Langbordsmiddage og fester med bæredygtigt fokus

Frændekildes pulserende hjerte er det store køkken, der står som en scene i gårdens gamle lade, som i dag er forvandlet til et smukt rum med plads til godt 100 gæster. Et samlingspunkt, hvor der hver anden uge året rundt bydes på langbords- eller temamiddage.

Fest eller møde? 

Du kan også holde din konfirmation, bryllup eller egen fest på Frændekilde, alt er muligt i de skønne rammer.
På Frændekilde  finder du et dejligt mødelokale med plads til jer alle, samt arbejdspladser du kan leje i kortere eller længere tid.

Læs meget mere om Frændekilde

Adresse

Askemosevejen 30

3210 Vejby

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland