Foredrag og vandretur i Gilleleje: Gå i Kierkegaards fodspor og kom tæt på dig selv

Foto: Tine Uffelmann
Begivenheder
Begivenheder
Søren Kierkegaards eksistensfilosofi er verdensberømt og evigt aktuel. Få en introduktion til hans store livsspørgsmål og lad dine tanker vandre langs Kattegats kyst.    Vi har trods Corona stadig denne dejlige tur på programmet! Vi regner med at ændre konceptet iht. myndighedernes retningslinjer i maj og juni. Aflyses turen, returneres billetten.
Adresse

Peter Fjeldstrupsvej 12

3250 Gilleleje

Foredrag med introduktion til Kierkegaards tanker som inspiration for nutidens mennesker af Cand.mag. og psykoterapeut Lene Bjergland.

Vi har trods Corona stadig denne dejlige tur på programmet! Vi regner med at ændre konceptet iht. myndighedernes retningslinjer i maj og juni. Aflyses turen, returneres billetten.

Efter indvielsen af Kierkegaardruten i maj 2019 er Kierkegaard by Nature og Kulturhavn Gilleleje gået sammen om at tilbyde en unik dag med føde for både krop, sjæl og ånd.

Vi mødes i Kulturhavnen til foredrag på Børnetrappen i biblioteket, hvorefter vi sammen drager ud på vandreturen, der går gennem Gilleleje ud til Gilbjergstien, der ligger højt og smukt over Kattegats kyst.
Det er ad denne sti, Kierkegaard selv elskede at gå. Han tilbragte nemlig otte uger i Gilleleje på et tidspunkt, hvor flere af hans dybe indsigter og tanker blev formulerede.

Som udstyr på turen downloades en app på smartphone, der introducerer nogle vigtige eksistentielle spørgsmål, som vi på turen forholder os til. App’en, der er udviklet af Kierkegaard By Nature, får du gratis med, når du deltager. Jakob Aagaard, stifter af Kierkegaard by Nature, faciliterer gåturen. 

Spørgsmålene udgør hjørnestenene i Kierkegaards tænkning og indbyder til større personligt nærvær og refleksion.

Efter turen er der frokost i Restaurant Bolværket i Kulturhavnen.

Program for dagen:


Kl. 09.00: Foredrag: ”Kierkegaard for nutidens mennesker” på børnetrappen i biblioteket i Kulturhavn Gilleleje    v/Lene Bjergland. Introduktion til app´en v/ Jakob Aagaard
Kl. 10.30: Vandring med Jakob Aagaard som guide
Kl. 12.30 /13: Frokost i Bolværket i Kulturhavnen

Pris: kr. 399,-  inkl frokost + en øl/vand.
Køb billet: Køb din billet online

Adresse

Peter Fjeldstrupsvej 12

3250 Gilleleje

Åbningstider

24 May 20 / 24 May 20

Sun

09:00 - 14:00

07 Jun 20 / 07 Jun 20

Sun

09:00 - 14:00

14 Jun 20 / 14 Jun 20

Sun

09:00 - 14:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland