Det Hvide Hus

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Kulturhuse
Det Hvide Hus i Gilleleje er et privatejet musiksted med levende musik i en gammel have med æbletræer og hyggelig, uformel stemning.
Adresse

Gilleleje Hovedgade 4

3250 Gilleleje

Selve huset er et gammelt fiskerhus, som er restaureret og benyttes til udlejning via Airbnb, når der ikke er musik arrangementer. I haven står en fin scene, hvorfra forskellige orkestre og bands spiller op til dans.

Det kan være jazz, blues og god rock/pop, alt sammen dansevenligt og underholdende for det voksne publikum. Nogle er kendte navne, andre mindre kendte. 

Haven er intim, lukket og hyggeligt udsmykket med lys i træer og buske, samt på de lange borde med bænke og små café borde. Der er varmelamper, parasoller og tæpper til rådighed. I den tilhørende garage har vi indbygget en bar, Bruun´s Garage, som sælger drikkevarer som øl, vand, vin og drinks. Det er tilladt at medbringe egen mad, hvis blot man køber drikkevarerne i baren. Ved nogle arrangementer kan man købe mad på stedet ved en grill eller foodtruck.

Kontakt og oplysninger om kommende arrangementer på Facebook: Det hvide hus i Gilleleje - Her kan man også følge med i hvad de enkelte koncerter koster og mulighed for at reservere billetter. Det er forskelligt om man kan købe billetter på forhånd eller ved døren. Nogle få koncerter er gratis.

 

Adresse

Gilleleje Hovedgade 4

3250 Gilleleje

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland