Danmarks Tekniske Museum

Foto: Christoffer Askman
Attraktioner
Museer
Drømmer dit barn om at blive jagerpilot eller måske bare om at sidde bag rattet i en af de allerførste biler? Danmarks Tekniske Museum er et eldorado for nysgerrige børn og voksne. Her kan I bruge alle jeres sanser i mødet med ny og gammel teknologi.
Adresse

Fabriksvej 25

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:info@tekniskmuseum.dk

Telefon:+4549222611

Hvordan så de allerførste biler ud? Hvordan har telefonens rejse været frem til den smartphone, vi alle render rundt med i dag? Og hvordan ser en rumkapsel egentligt ud? Kom og lær om vidunderlige og epokegørende tekniske opfindelser og menneskene bag.

Stor begejstring for teknik

Museet har en imponerende samling af dampmaskiner, elektriske opfindelser, cykler, biler og flyvemaskiner. Du kan også opleve et kandestøberværksted fra 1920’erne og en brand- og redningsstation fra omkring 1960. Danmarks Tekniske Museum inviterer dig med på en rejse, hvor vi bygger bro mellem dig og Danmarks teknologihistorie.

Et museum for hele familien

Danmarks Tekniske Museum er for hele familien. Fra den første barnlige fascination af maskiner, over det samtidskritiske syn på hverdagsteknologien, til den nørdede indsigt i mekanik og funktion. På museet er genstandene er omdrejningspunktet for fortællingerne, og vi kigger både på de første tekniske opfindelser, teknologien som den ser ud i dag og på forestillingen om, hvad der måske venter i fremtiden.

Teknikkens verden er i evig bevægelse

Danmarks Tekniske Museum er over 100 år gammelt, og nogle af genstandene på museet er endnu ældre – fra tonstunge computere, der fylder et halvt hus, til den lille smartphone i lommen. Teknikkens verden er i evig bevægelse, og vi kan kun spå om, hvordan robotstøvsugere, virtual reality og biler vil se ud i fremtiden.

Læs mere om udstillinger, rundvisninger, åbne værksteder og ekstra aktiviteter i alle skoleferier på www.tekniskmuseum.dk

Adresse

Fabriksvej 25

3000 Helsingør

Åbningstider

01 Feb 20 / 31 Oct 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

01 Nov 20 / 31 Jan 21

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 16:00

Se flere åbningstider

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland