Corona lukker Danmark | Fotoudstilling på Frederiksborg Slot

Foto: Mads Nissen
Begivenheder
Begivenheder
Hvad skete der bag Statsministeriets lukkede døre i de kritiske uger i marts, hvor Corona-virus for alvor ramte Danmark og lukkede landet ned? Den prisvindende fotograf Mads Nissen fulgte statsministeren og dokumenterede øjeblikke, der er gået over i danmarkshistorien. Se fotoudstillingen på Nationalhistorisk Museum.
Adresse

Frederiksborg Nationalhistorisk Museum

3400 Hillerød

Kontakt

E-mail:dnm@dnm.dk

Telefon:+4548260439

Det er blevet kaldt den største krise i landet siden 2. Verdenskrig, dagene i marts 2020 hvor Covid-19 for alvor ramte Danmark. Bag døre, der ellers er lukkede, fik Politiken-fotograf Mads Nissen lov til at følge statsminister Mette Frederiksen helt tæt på.

Det er der kommet en stærk fotoserie ud af, hvor fotografen bl.a. har indfanget de historiske minutter, hvor Mette Frederiksen bekendtgør, at Danmark lukkes ned. Overfor Folketingets øvrige partier og overfor befolkningen.

Det er nutidshistorie, som allerede er gået over i Danmarkshistorien. Intense og stærke fotografier af en statsminister under ekstremt pres, sammen med andre ministre, politikere, rådgivere og embedsmænd.

Du kan se den prisvindende fotograf Mads Nissens fotoserie om Statsministeriet indefra på Nationalhistorisk Museum på Frederiksborg Slot, fra d. 10. oktober til d. 3. januar 2021.

Praktiske oplysninger

Adresse

Frederiksborg Nationalhistorisk Museum

3400 Hillerød

Åbningstider

10 Oct 20 / 31 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

01 Nov 20 / 03 Jan 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

11:00 - 15:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland