Campaya Sommerhusudlejning

Foto: VisitNordsjælland
Overnatning
Feriehusudlejere
Campaya er sommerhusbranchens pendant til Hotels.com og Booking.com. Vi samler sommerhusene på tværs af mange forskellige danske og internationale udlejere, så I kun behøver lede et sted, når I skal finde et sommerhus til ferien i ind- eller udland.
Adresse

Erhvervsbyvej 11

8700 Horsens

Website

Campaya

Hyggelige badebyer og autentiske havnemiljøer

Langs den nordsjællandske kyststrækning finder du en lang række dejlige badebyer, hver med deres charme. De små havne langs kysten er både rå og autentiske og meget charmerende. Her kan du opleve alt fra kunst, kultur, og spændende events midt i det ellers autentiske havnemiljø. Området er ét stort sommerhusområde med sommerhuse af enhver art, lige fra luksussommerhuse til de helt små og primitive sommerhuse. Ydermere er der et udvalg af ferielejligheder, som ligger tæt på byerne i Nordsjælland, så der er aldrig langt til indkøb og seværdigheder.

Tæt på alle de store kulturelle seværdigheder

Ferie i Nordsjælland, betyder at I aldrig er langt fra en masse spændende oplevelser. I er tæt på store historiske og kulturelle attraktioner og seværdigheder. Tre kongelige slotte, Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot i Fredensborg og Hamlets slot Kronborg i Helsingør. Derudover er naturen lige udenfor døren. Skønne cykelstier bugter sig i landskabet og tager dig hurtigt fra en del af Nordsjælland til en anden.

Vi har mange hundrede skønne sommerhuse i Nordsjælland, så I let kan finde det, der passer jer bedst. 

Hvis I har specielle ønsker eller spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice på tlf.: +457877 5271 eller kundeservice@campaya.dk alle ugens dage. Se vores store udvalg af sommerhuse i Nordsjælland.

Adresse

Erhvervsbyvej 11

8700 Horsens

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland