Cafe Kystgården

Foto: VisitNordsjælland
Spisesteder
Restauranter
Bedre beliggenhed er svære at få øje på - Lige ved Gilbjerg Hoved og en nye Søren Kierkegaard vandre rute. 
Adresse

Tinkerup Strandvej 8 A

3250 Gilleleje

Kontakt

Telefon:48365445

Cafeen ligger ved Kysthusene feriecenter og en cykel vandre rute - Gilbjergstien - fra centrum af Gilleleje, leder dig lige til døren.

Nyd maden på en af de to terrasser med udsigt til skov og hav. Om morgenen kan du hente køkkenets friskbagte morgenbrød og mejeriprodukter  fra Øllingegård. Dagen igennem serveres italienske stenovnsbagte sandwiches, friskpresset juice, hjemmebagte kager og Hansen is.

Cafe Kystgården har åbent fra Sankt Hans og i hele skolernes sommerferie. 

Gilleleje er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommerby med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur

Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Trænger du til et hvil, er der masser af hyggelige restauranter og cafeer. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik.

 

 

 

Adresse

Tinkerup Strandvej 8 A

3250 Gilleleje

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland