Asserbo Golf Club

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Golfbaner
Asserbo Golf Club ligger ved Frederiksværk og midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 
Adresse

Bødkergaardsvej 9

3300 Frederiksværk

Kontakt

E-mail:agc@agc.dk

Telefon:+4547721490

En af Danmarks ældste golfklubber, med stolte traditioner og en smuk og velanlagt bane i kuperet landskab omkring Arrenakke Bakke ved Frederiksværk. 

Banen ligger smukt og fredfyldt i det kuperede landskab omkring Arrenakke Bakke med en flot udsigt til Arresø og Roskilde Fjord fra de højeste punkter. Du kan derfor koncentrere dig om at nyde naturen og dit golfspil uden andet end medspillere, flora og fauna til at forstyrre dig undervejs.

Asserbo golf bane er anlagt i 1946, dengang med blot 7 huller og blev udbygget til 9 huller og i i 90érne kom sidste udvidelse til 18 huller. Vores bane er meget velplejet og vedligeholdt og vi forsøger at dermed bibeholde det oprindelige udtryk af banen. 

Tæt på det hele
Når du kommer til Asserbo Golf Club, så er der ikke langt fra bilen og til banerne. Parkeringsplads, driving range og putting green er lige ved siden af klubhuset, og dermed tæt på de to fantastiske 9-hullers sløjfer, som begge starter og slutter tæt ved det gamle, charmerende klubhus.
Vi har også en hyggelig restaurant med udendørs servering. Skulle du blive tørstig eller trængende undervejs, ligger vores servicehytte centralt placeret ved 7. hul, som du kommer forbi flere gange på en runde, og der er frisk vand flere steder på banen.

Pay and Play
Klubben har også en 6 hullers pay and play par-3 bane, hvor du ikke behøver at have erfaring for at opleve det sjove i at spille golf, og vores restaurant er også åben for gæster, der ikke spiller golf.

 

 

Adresse

Bødkergaardsvej 9

3300 Frederiksværk

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland