Askebakken Besøgsgård

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Øvrige aktiviteter
Adresse

Sverkildstrupvejen 68

3390 Hundested

Kontakt

E-mail:askebakken@gmail.com

Telefon:24485109

Website

geder.dk

Besøgsgården Askebakken

Besøgsgården Askebakken har specialiseret sig i geder. Plettede geder, hvide geder, røde geder og brune geder. Og så har gården de sødeste, små gedekid året rundt. Flere af gederne er meget tamme og der er mulighed for at komme helt tæt på gederne, give dem grene og klappe dem på siden, som var de hunde. Askebakken har også hunden Mille, som er meget glad for børn.

Mille tager gerne imod gæsterne, for derefter at give gæsterne ro til at nyde Askebakkens geder og øvrige landbrugsdyr.

Askebakken ligger i et særligt naturrigt område, b.la. overvintrer den sjældne og EU-Habitatbeskyttede stor vandsalamander i stuehusets kælder. I efteråret 2012 blev der etableret et mindre vandhul på ejendommen, hvor enkelte store vandsalamandere allerede har valgt at tilbringe sommeren i, i stedet for at vandre ud til omkringliggende vandhuller, som de ellers hidtil har gjort.

Sjældent besøg af en storkemor, har Askebakken også haft flere gange. Storken gør hold for at fouragere frøer m.v., som naturliget forekommer i området. 

Gården er primært åben for gruppebesøg, men også private kan få indblik i gedernes og de andre dyrs verden, på særlige dage.

Åbningstider: Se facebooksiden

 

 

 

Adresse

Sverkildstrupvejen 68

3390 Hundested

Følg på:

Opdateret af:
VisitNordsjælland