Artisteri | Contemporary Art Gallery

Foto: Andrea Ucini
Attraktioner
Gallerier
Samtidskunstgalleri af højt kunstnerisk format. ARTISTERI er specialiseret i international konceptuel illustration i mindre, eksklusive oplag. Året rundt afholdes månedlige events og artists talks.
Adresse

Kajgaden 9L

3390 Hundested

Website

Artisteri

Kunstgalleri og atelier Artisteri, hvor Andrea Ucini arbejder og udstiller, ligger på Hundested Havn i et af de gamle renoverede fiskerhuse. Galleriet er en del af det kunstneriske og kulturelle miljø, hvor kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier findes side om side.

International illustrator

Andrea Ucini har i nogen tid arbejdet som illustrator for forskellige forlag, magasiner og teatre. Han har bl.a. arbejdet for New York Times, Washington Post, Boston Globe, Wall Street Journal, Weekend Avisen, Sunday Times, Times, Economist, Guardian, Politiken og mange flere.

Børn skal have kvalitet

Artisteri byder folk I alle aldre velkommen. Galleriet har et særligt rum forbeholdt børn, ud fra tanken om det vigtige i at børn møder kunst af høj kvalitet i en tidlig alder. I Børnenes Sorte Box kan de opleve forskellige udstillinger i børnehøjde med originale kunstværker af moderne børnebogsillustratorer.

Læs mere om Gallerie Artisteri på Hundested Havn

Adresse

Kajgaden 9L

3390 Hundested

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

onsdagtorsdagfredag

11:00 - 16:00

lørdag

11:00 - 15:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland