Påskeferie i Kongernes Nordsjælland

Påsken falder tidligt i år og frosten har næppe sluppet jorden – men lyset og det spirende forår er her! Så hold en dejlig påskeferie i Kongernes Nordsjælland og lad op i vores vidunderlige natur, med friske vandreture langs stranden og ad listige skovstier med sol og læ. Ophold dig midt i den levende historie og få inspiration til sjove og spændende oplevelser på kongelige slotte, et historisk middelalderkloster, museet under jorden, et verdensberømt kunstmuseum og meget mere, som du kan læse om her. 

Påskeferie i Helsingør

Helsingør er en dynamisk kulturby, hvor historie og nutid går op i en højere enhed. Få tips til en skøn påskeferie med masser af familieoplevelser her.

Påskeferie i Halsnæs

Halsnæs er hjem for krudt og kanoner og Danmarks verdenskendte polarforsker Knud Rasmussen. Men har også vidunderlig natur, små påskelam og masser af kunstoplevelser – læs mere her

Påskeferie i Hillerød

Slotsbyen Hillerød byder hele familien velkommen til at fejre påske og forår i naturskønne og historiske rammer. Hent inspiration til jeres forårsferie her.

Påskeferie i Gribskov

Esrum Kloster i Gribskov bliver indgangsporten til Danmarks nyeste nationalpark, ”Kongernes Nordsjælland”. Besøg det og andre spændende attraktioner i Gribskov i påsken – læs mere her.

Påskeferie i Fredensborg

Fredensborg Slotspark ved kongefamiliens yndlingsslot og Louisiana, kunstmuseum i verdensklasse, er to uomgængelige fyrtårne, når I besøger Fredensborg i påskeferien. Læs mere her.

Påskeferie i Danmark

Hold påskeferie i Danmark. Nyd foråret og tag for dig af de mange påskeaktiviteter, der finder sted rundt omkring i landet.