Påskeferie i Kongernes Nordsjælland

Lyset, solen, og energien er tilbage – snart er det påskeferie! Alting spirer og gror, også kulturlivet i Nordsjælland. Attraktioner, museer og udstillinger åbner sæsonen med spændende udstillinger, som du skal se og dele med venner og familie. Få vind i håret og ro i sindet på vandreture langs kilometervis af strande, og hold påskens traditioner med påskeharer, påskeæg og gækkebreve levende sammen med dem, du holder af. Bliv inspireret her:

Påskeferie i Helsingør

Helsingør er en dynamisk kulturby, hvor historie og nutid går op i en højere enhed. Få tips til en skøn påskeferie med masser af familieoplevelser her:

Påskeferie i Halsnæs

Halsnæs er hjem for krudt og kanoner og Danmarks verdenskendte polarforsker Knud Rasmussen. Men har også vidunderlig natur, små påskelam og masser af kunstoplevelser – læs mere her:

Påskeferie i Hillerød

Slotsbyen Hillerød byder hele familien velkommen til at fejre påske og forår i naturskønne og historiske rammer. Hent inspiration til jeres forårsferie her:

Påskeferie i Gribskov

Esrum Kloster i Gribskov er indgangsporten til Danmarks nyeste nationalpark, ”Kongernes Nordsjælland”. Besøg det og andre spændende attraktioner i Gribskov i påsken – læs mere her:

Påskeferie i Fredensborg

Louisiana Museum of Modern Art og Nivaagaards Malerisamling er to uomgængelige fyrtårne, når I besøger Fredensborg i påskeferien. Her er berigende oplevelser for både store og små - læs mere her:

Påskeferie i Danmark

Hold påskeferie i Danmark. Nyd foråret og tag for dig af de mange påskeaktiviteter, der finder sted rundt omkring i landet.

Nordsjælland

Nordsjællandskort

Klik på kortet og få et overblik over Nordsjælland..indeholder cykelstier, vandrerruter, nærheden til København mm.

Udstillinger 2019

Når vinterdagene er korte og mørke skal du gå på museum! Der er vitaminer til hjernen og humøret på spændende udstillinger på Louisiana Museum of Modern Art, Frederiksborg Slot, Nivaagaard m.fl.