site logo
Marienlyst Strandhotel

Giv et gavekort til en overnatning

Giv et gavekort til en skøn overnatning på et af de nordsjællandske hoteller eller badehoteller, som kan bruges i julen, til nytår eller som ekstra forkælelse i det nye år. 

Helenekilde Badehotel
Helenekilde Badehotel

Forkæl en du holder af med et gavekort til Helenekilde Badehotel. Giv en oplevelse fyldt med forkælelse, nærvær og hygge. Gavekortet kan bruges til ophold, restauranten samt årlige arrangementer. Kig forbi Helenekilde Badehotel og hent dit flot indpakkede gavekort, eller køb det online og print selv.

Hotel Hillerød
Hotel Hillerød

Er der noget bedre end luksus? Hotel Hillerød er et unikt luksuriøst Hotel, der med deres prisvindende Restaurant krydderiet er det perfekte sted for en miniferie. Så hvorfor ikke overrask en af dine nærmeste med et gavekort til Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet i julegave i år.

fredensborg store kro sove overnatning hotel
Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro ligger i idylliske omgivelser med Fredensborg Slot som nabo. Giv en du holder af et gavekort til Fredensborg Store Kro i julegave. Giv dem et gavekort til et hyggeligt ophold, en lækker søndagsbrunch eller vælg dit eget beløb. Alle gavekortene kan bruges i op til tre år.

Hundested Kro & Hotel
Hundested Kro & Hotel

Hundested Kro og Hotel er en blanding af lyse og moderne værelser, god gammeldags kro stemning, og så lidt Twin Peaks stemning. Det er det perfekte sted at slippe hverdagens travlheder og bare slappe af. Så giv en du holder af et gavekort til Hundested Kro og Hotel. Det er den perfekte julegave.

Gilleleje Badehotel
Gilleleje Badehotel

Forkæl dine din kæreste, dine forældre, din bedste ven eller en helt fjerde med et gavekort til Gilleleje Badehotel. Hotellet tilbyder et væld af ophold som Weekend Wellness, Fornøjelig Hverdag, Tyrikisk Delight og mange flere. Du går ikke galt i byen med sådan en gave.

Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard

Giv et gavekort til Comwell Borupgaard i julegave i år. Gavekortet kan bruges til et hyggeligt ophold, et lækkert måltid i restauranten eller de afslappende spafaciliteter og du bestemmer helt selv beløbet. Skab rammerne for en fantastisk oplevelse for en du holder af. 

Dobbeltværelse-Kokkedal Slot Copenhagen
Kokkedal Slot

Giv en julegave til royale omgivelser. Køb et gavekort til Kokkedal Slot og giv en du holder af, en oplevelse for livet. Du kan vælge selv at bestemme beløbet, købe en personlig træning, en krops- eller ansigtsbehandling, eller du kan købe et af Kokkedal Slots tre unikke ophold

Hotel Villa Brinkly
Hotel Villa Brinkly

Giv et gavekort til Hotel Villa Brinkly i julegave. Hotel Villa Brinkly er et lille maritimt hotel, med skov og strand som nærmeste naboer. Giv en af dine nærmeste et gavekort til en forlænget weekend, en middag for to i restauranten eller et valgfrit beløb. Det bliver en oplevelse de aldrig glemmer.

Strand og Badehotel Marienlyst
Marienlyst Strandhotel

Hvem elsker ikke et godt spaophold? Forkæl en du holder af med et gavekort til Marienlyst Strandhotel. Vælg mellem det klassiske spaophold, spaophold ”by night”, giv et mini break eller vælg dit eget beløb. Det bliver en oplevelse de aldrig glemmer.