Gå til indhold

Forårskonkurrence | Vind et ophold på Havgaarden Badehotel

Foto: Havgaarden

Havgaarden Badehotel er et historisk badehotel i Vejby på nordkysten af Sjælland. Du har nu mulighed for at deltage i konkurrencen om et romantisk ophold på badehotellet med én, du holder af. 

 

Konkurrencen er slut. Vinderne er ved at blive fundet.

Konkurrencen er slut og vi er ved at finde en vinder. 

 

Historisk badehotel til en romantisk get-away

Deltag i konkurrencen og vind en overnatning for to personer med 2x 3-retters menu uden drikkevarer, på Havgaarden Badehotel inkl. morgenmad.  Badehotellet ligger i Vejby i rolige og idylliske omgivelser, og kun et stenkast fra Kattegat. Badehotellet har autentisk stil og charme, med dejlige værelser og hyggekroge, både ude og inde.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig VisitNordsjællands nyhedsbrev. Vi sender oplevelser og nyheder fra Nordsjælland direkte i din mail-indbakke, cirka en gang om ugen. 

Deltag i konkurrencen om et ophold på Havgaarden Badehotel

Præmien skal bruges inden 1. oktober 2022, datoen aftales direkte med vinderen. Vi trækker vinderen af konkurrencen d. 31. maj 2022 og giver vinderen direkte besked på e-mail. Der bliver trukket lod blandt de personer, der fortsat er tilmeldt nyhedsbrevet d. 31. maj. 2022. Nyhedsbrevet kan altid afmeldes igen. 

Share your wonders: