Oplev Hundested Havn

Hundested Havn ligger mellem fjord og hav og lige midt i byens centrum. Hundested Havn byder på alle tiders mulighed for at nyde den skønne natur, mens man i den gamle fiskerihavn finder en kultur-og oplevelseshavn. Om morgenen landes der fisk af de lokale fiskere og senere emmer der af stemning fra gallerier, spisesteder, glaspusteri, bryghus og en oplevelsesplatform, hvor der klappes fisk og fanges krabber. Selve havnekontoret findes på første salen hos Egeværk midt på kulturkajen. Hvis man ønsker at tilbringe en dag i København, holder toget lige ved turist informationen. Havnen byder hvert år på mange highlights i form af fængslende projekter som, kunsthåndværkermarkedet Beddingen, sandskulpturfestival og havnefest med de berømte stegte fiskefiléer og meget mere...Velkommen til Hundested. Den lille unikke havneby, som oser af nærvær, kvalitet og hjerteblod.

Hundested Havnekontor

Havnekontoret finder man på førstesalen af Egeværk midt på havnekajen. Åbent mandag-fredag kl. 8-12.00 samt 14-15.00...

Halsnæs Turistinformation

Find inspiration til din ferie i Nordsjælland. Hylderne bugner af skønne brochurer fra Nordsjælland og Danmark

Hundested-Rørvig Færgefart-langs Den Danske Riviera

Forbindelsesleddet på Den Danske Riviera

Backhaus & Brown -Glassmedjen

Oplev Andrew Brown puste og forme de smukkeste lamper, kander og farverige glas i Glassmedjen på Hundested Havn.

Egeværk

På Egeværk handler alt om kompromisløs dedikation til det sublime håndværk og kærlighed til træet. Oplev de smukke skibe i samarbejde med Backhaus & Brown

Bendix Copenhagen Danish Design – Swiss Quality!

Havnekontoret finder man på førstesalen af Egeværk midt på havnekajen. Åbent mandag-fredag kl. 8-12.00 samt 14-15.00...

Leather Goods

Leathergoods.dk er et traditionelt sadelmageri, der tilvirker lædervarer fra bunden. Her bliver værnet om det gamle håndværk og teknikker. Skind typerne er med til at give dit unikke præg på dine design ønsker. 

 

Sandskulpturfestival i Hundested

Årets tema er ”Mesterværker” og kunstnerne har fået frie hænder til at fortolke kunst, kultur, musik og arkitektur fra antikken til i dag. Åben fra d.10. maj - 20. oktober

Oplevelses platformen "Klap en Fisk"

 "KLAP EN FISK"... Kom helt tæt på havets forunderlige verden på den store oplevelsesplatform på Hundested Havn. Se, og klap fisk på Hundested havn 

 

Begivenheder i Hundested

Hundested er især kendt for Sandskulpturfestivalen, men Timewinder, havnefesten og Hundested By Night er også et beøg værd. Havnens kreative miljø har fine oplevelser til dig året rundt.

Cruise anløb maj 2016 i Hundested

Knud-Et Spisehus

Knud - Et spisested i Hundested, med udsigt ud over vand og lystbådehavn

 

Café Proviant-Hundested Havn

 Proviant er en familiedrevet café, med fokus på den gode stemning og den gode kvalitet.

 

Halsnæs Bryghus

Øllet skummer lystigt om kap med intim stemning, og øl-elskere bliver udfordret med alsidige smagsoplevelser. Maden tilberedes af gode råvarer og årstidens grønt.

Krill -Kaffe & Køkken

Krill -Kaffe & Køkken. Café, kaffebar og spisested på Hundested Havn. Stor smag og hjemlig hygge. God kaffe, te, øl og vin. Hjemmebagte kager og brød. 

Havfruen

 

 

Røgeristen

 

 

Ravnefar

For enden af Sydhavnsvej på Hundested havn ligger den charmerende båd Ravnefar. Her kan du i "forhaven" nyde en kold drink og en let tapas.