Ølsted

Syd for Frederiksværk ligger Ølsted. Midt i den smukkeste natur og med udkig så langt som til Lynæs og Roskilde Domkirke. Den nu nedlagte grusgrav er virkelig et besøg værd, for frivillige ildsjæle har formået at forvandle den til et fantastisk rekreativt område. Her kan du overnatte i shelter, tage en tur på naturlegepladsen, lave picnic med din udkårne, nyde udsigten over en medbragt kop kaffe på én af bænkene øverst oppe eller læne dig tilbage i græsset nede i bunden af grusgraven og opleve koncerter under åben himmel.

De unge tager til Olliestedet i Ølsted med skateboard, løbehjul og rulleskøjter under armen, for den store hal har alt det, der skal til for at få fart under hjulene.Natur, kultur og skatermiljø gør Ølsted til et bysamfund for alle aldre. Ølsted er et lille bysamfund med stort engagement, der ligger i et naturskønt område syd for Frederiksværk midt mellem Arresø og Roskilde Fjord.

Del denne side

Ølsted Kirke

Ølsted Kirke ligger smukt og højt placeret og kan ses langvejs fra

Shelters i Ølsted Grusgrav

Overnat i det fri i Ølsted Grusgrav i nye lækre shelters

Nordensbjerg Bed & Breakfast

Overnat skønt beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt over marker og Roskilde Fjord samt kik til Frederiksborg Slot i Hilerød.