Mødeplanlæggere begejstrede over kvaliteten i Nordsjælland

Tirsdag, april 25, 2017

Mødeplanlæggere begejstrede over kvaliteten i Nordsjælland
I 2017 har mødenetværket ”Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland” fokus på studieture. I løbet af foråret har der allerede været afholdt to. Den ene var i samarbejde med magasinet Stand By, hvor et bredt udvalg af Københavns største erhvervsrejsebureauer var inviteret til at opleve Nordsjælland. Her åbnede konference- og kursuscenter Konventum, Strand & Badehotel Marienlyst, M/S Museet for Søfart, Kulturværftet og Toldkammeret dørene for en udvalgt gruppe af møde- og eventplanlæggere. De var her for at opleve de muligheder, der er for at holde både store og små møder i området, og turen var så stor en succes, at der allerede er ønske om, at en lignende tur bliver gentaget til efteråret.

Investeringer bærer frugt
- Det var interessant at se, hvor overraskede de forskellige mødeplanlæggere var over, hvor høj kvaliteten af vores mødesteder er. De arrangerer ofte firmamøder – eksempelvis bestyrelsesmøder i udlandet, men de var imponerede over alle de investeringer, der er foretaget inden for de seneste år og over, hvor professionelle vores mødesteder er. Så nu har de fået et konkurrencedygtigt alternativ tættere på. Og vi er glade for, at alle investeringerne ser ud til at bære frugt, siger Berit Elmark, chefkonsulent i Unikke Mødesteder.

En anden stor spiller på mødemarkedet, der netop også har besøgt Nordsjælland, er DIS – Congress Center. De er specialister i store konferencer fra udlandet. Konferencerne inkluderer også ofte et program for medrejsende partnere. Også DIS var begejstrede, og bruger nu allerede Nordsjælland, når de skal sende deres kunder ud af byen.

Del denne side