Lokale guider, lystfiskerklubber & grejbutikker

Lokale guider

Som nybegynder er det altafgørende at få en god oplevelse ved fiskevandet. Det er vigtigt at få en mestringsfølelse, opleve succes og udvikle troen på egne evner. I denne forbindelse kan en guide være en fantastisk livline, som kan sørge for at du ikke kun er udstyret med det rigtige grej, men også med den fornødne viden, der skal til for at få succes med fiskeriet. Derfor er de som regel også at finde ved Fishing Zealands mange folkelige events og arrangementer – for eksempel i forbindelse med DM i Surfcasting og Fiskedysten, hvor interesserede kan prøve kræfter med lystfiskeri – ligesom de laver kurser for nybegyndere, børn og unge.

 

Lokale lystfiskerklubber

Er du ny i lystfiskeri, trænger du til lidt inspiration til fiskeriet langs Nordkysten eller kunne du godt tænke dig at tage del i det frivillige bestands- og vandplejearbejde? Så er det en god idé at melde sig ind i en af de lokale lystfiskerklubber eller andre klubber med fiskevande og aktiviteter i området. Lystfiskerforeningerne i området er:

 

Lokale grejbutikker

Har du brug for fiskegrej skræddersyet til de lokale forhold, lidt endeagn eller madding, så er det en god idé at lægge vejen forbi en grejbutik. I området ligger følgende butikker:

  • Jan og Bo, I.L. Tvedes Vej 19, DK-3000 Helsingør, shop.janogbo.dk
  • Fisk & Fang, Egeskovvej 21, DK-3490 Kvistgaard, www.fiskogfang.dk
  • Krogen, Undalsvej 3, DK-3300 Frederiksværk, facebook.com/netkrogen
  • Gun & Country Shop, Frederiksborgvej 30, DK-3200 Helsinge, countryshop.dk
  • Waff Fiskegrej, Strandvej 2, DK-3250 Gilleleje, waff-fiskegrej.dk

 

 

Del denne side