Liseleje - Badeferie som i gamle dage

Liseleje er en af de byer på nordkysten af Nordsjælland, som har formået at bevare den autencitet, som man husker fra de gode gamle dage. Liseleje rummer hyggelige butikker, hvor indkøbene foretages i en venlig og imødekommende atmosfære og med gode fødevarer, såsom bager, grønthandler og købmand og en tøj- og gaveforretninger. Overnatningsstederne omfatter både bed & breakfast foruden de mange omkringliggende sommerhuse. Hyggelige restauranter og caféer står klar til at stille både sulten og tørsten.Turistbureauet, som er åbent i skolernes sommerferie, hjælper gerne med at vise vej til oplevelserne, og har du børn, så er den store naturlegeplads, Havtyren, en tur værd i sig selv. 

Velkommen til Liseleje – badeferie som i gamle dage

Overnatning i Liseleje

Tag på en strandferie lige som de var i de gode gamle dage - tag det roligt, sluk for mobilen og nyd din tid sammen med din familie.

Overnatning i det fri i Halsnæs

At overnatte i det fri er både skønt og befriende ogsamtidig er det så utrolig nemt. Om du er garvet eller nybegynder så kan du finde vej til din overnatning i det fri her

Havtyren Naturlegeplads

På Lisehøjvej i Liseleje ligger den populære naturlegeplads Havtyren, som udover Havtyren rummer gynge, rutsjebane, balancebomme, stativer til armgang mm.

 


Det er for børn

Der er massere af oplevelser i Nordsjælland for de yngste. Her er en samling af dem du slet ikke kommer uden om.

Liselegeland

Liselegelandet

Lige over for Danmarks største naturlegeplads Havtyren og kun 100 meter fra den børnevenlige strand ligger Liselegeland. Her er en fin bane med elektriske biler, som børnene selv kan styre. Her er også en adventure minigolfbane, hvor hele familien kan udfordre hinanden. Den gode is nydes i isbaren ved siden af, og skønne naturoplevelser venter lige på den anden side af vejen og kun et stenkast herfra venter den store dejlige og børnevenlige sandstrand.

Gårdbutikker & Spisekammer Halsnæs

Stalddørsalg af friske råvarer og markeder med lokale produkter - Halsnæs Kommune er kendt for sine friske og lækre produkter og mange små gårdbutikker rundt omkring i landskabet

Begivenheder i Liseleje

Dragefestivaler, markedsdage, cykling og workshops - find den begivenhed i Liseleje der du har brug for

Kajakkort Halsnæs

Oplev Halsnæs fra kajak. Alt hvad du skal vide for at komme nemt ud på vandet. Nordsjællands nok bedste kajakterræn byder på råt hav, blide fjorde, skovklædte kanaler.

Skønne naturoplevelser i Halsnæs

Her i Halsnæs befinder du dig aldrig langt fra hav, fjord, sø, skov eller grønne arealer. Her er et væld af aktivitetsruter, cykel- og vandrestier, som indbyder til aktivitet i naturen. 

Oplev Nordsjælland på Cykel

Kongernes Nordsjælland er fyldt med fantastiske cykeloplevelser - og det er heller ikke sværere end at hoppe op på cyklen og pedaler afsted.

Nordkyststien - Rute 47

Af den smukke Nordskyststi kan man med udgangspunkt i Liseleje, cykle enten mod Hundested eller mod Tisvildeleje. Ruten strækker sig helt fra Hundested og til Helsingør og har cykelrute nummer 47.

Der findes to brochurer. Den ene gælder fra Hundested - Gilleleje og den anden fra Gilleleje-Helsingør.


Store oplevelser i Kongernes Nordsjælland

En verden af oplevelser venter dig.....

Kunst i Halsnæs

Tag på rundtur til alle de skønne gallerier og kunsthåndværkere året rundt

Liseleje kort

Vi elsker Halsnæs

Velkommen til det rå og autentiske hjørne af Nordsjælland

Find hjertestarter

Brug for en hjertestarter? - Klik her og find alle de registrerede i Danmark

Turistinformation

Visitnordsjælland har tre bemandede turistinformationer, som har åbent i sommerperioden.

Transport i Nordsjælland

Kom let til og fra og omkring i Nordsjælland – med tog, bus, færge m.m. Trafikinformation og rejseregler