Et væld af aktiviteter i Byen på Toppen

Sommeren er noget ganske særligt i Gilleleje. Den flotte flag allé byder besøgende velkommen og byen summer af aktivieter gennem hele sæsonen. Startende i det tidlige forår med sildebord på Torvet, farverige torvedage på torsdag og lørdage, samt loppemareked på søndage, Bakkefest, Gilleleje Festival, Kunst i Fileten, opera under åben himmel, musik på torvet, Kulturnat og meget mere.

Havnen som idag er Sjællands største fiskerihavn, er også en yndet havn for lystbåde. Her myldrer det af liv fra morgen til aften. I butikkerne kan du få alt fra frisk og røget fisk til take-away. Er du sulten kan frokost og aftensmad nydes på et af de hyggelige spisesteder ved havet.  

Sommeren igennem er der mange forskellige aktiviteter på havnen. Kun få steder finder man lignende samspil mellem kultur, historie, oprindelighed og nutid, ferie og hverdag, som på Gilleleje Havn. Det gør Havnen til en unik perle og et sted man besøger igen og igen. 

Velkommen til Gilleleje- Danmarks bedste værtskabsby. 

Del denne side

Rundvisning i Gilleleje Gamle By

Rundvisning i Gillelejes Gamle Bydel 

Jøderne på kirkeloftet i Gilleleje Kirke

Hver torsdag i juli og august er der mulighed for at komme på rundvisning i Gilleleje Kirke og på kirkeloftet, der under 2. verdenskrig stor betydning for mange i forbindelse med redningen af de danske jøder.