I Kongernes Nordsjælland

Inspirations Ruter i Kongernes Nordsjælland

Her på siden finder du forskellige inspirations forslag til ruter og oplevelser på cykel eller i bil i Kongernes Nordsjælland. Lad dig inspirere og forføre..

Kærlighed med udsigt

Trænger du og dit livs kærlighed til gode oplevelser sammen? Trænger I til oplevelsen af frihed? Så hop på cyklen og tag på en romantisk miniferie gennem hyggelige fiskerlejer, klassiske badebyer og smuk, smuk natur. 

Skab kreative desserter

Med udgangspunkt i det smukke, historiske Hillerød er der lagt op til tre dage i kreativitetens og fællesskabets tegn – med mindeværdige gastronomiske oplevelser

Uhøjtidelig luksus Langs Den Danske Riviera

Få ro i krop og sjæl med uhøjtidelig luksus på et klassisk badehotel. Her er højt til himlen, frisk havluft, strand og hvide klitter. Det er her, du oplever atmosfæren af ”rigtig” riviera-ferie.

Livsnyderi med golf, shopping og kultur

Et golfophold i Nordsjælland byder på mere end golf og overnatning i hyggelige omgivlser.

Kings Challenge

Kæmp mod dig selv og andre jernhårde deltagere i havsvømning, løb og cykling i Kings Challenge adventure race. Du får gode råd af verdensklasse atleter og træner i Nordsjællands smukke natur. 

Feel and taste the history

Tag vandrestøvlerne på og forbered dig på storslået havudsigt , charmerende kystbyer og historiske perler. På denne vandretur oplever du ikke blot Nordsjælland fra sin smukkeste side. Du besøger også fantastiske slotte og klostre, spiser på hyggelige restauranter og smager lokalt produceret vin.

Pilgrimsruten Tisvildevejen i Kongernes Nordsjælland

Glæd dig til en buket af afvekslende oplevelser. På Tisvildevejen vil du opleve en del af Nordsjælland i sin umiddelbare, naturlige og smukke fremtræden.

Kunst- og gastro-ruten

Oplev en weekend fyldt med spændende kunst og kunsthåndværk, når over 80 kreative kunstnere i Nordsjælland præsenterer deres værker på kunstfestivalen Kunstrunden. 

Gastronomisk cykeltur

Vær aktiv ’smags-oplevelsesrejsende’ og tag ud på en gastronomisk cykeltur, hvor du besøger lokale gårde, som producerer mælk, honning og ost, vingårde eller bryggerier.

I samarbejde med