Skab kreative desserter

Med udgangspunkt i det smukke og historiske Hillerød er der lagt op til tre dage i kreativitetens og fællesskabets tegn. Weekenden byder på mindeværdige gastronomiske oplevelser – ikke mindst et besøg på det smukke Frederiksborg Slot. Programmet efterlader også god tid til at tage på shopping, drikke kaffe på de hyggelige caféer og bare til at være sammen.

Fredag

• Kl. 17 checker I ind på Hotel Hillerød i delte dobbeltværelser. Hotel Hillerød ligger i hjertet af det naturskønne og historiske Nordsjælland. Her bydes på afternoon tea med en skøn dessert.
• Til aften er der middag på den italienske restaurant Castello Rufo Ruffo i Hillerød, hvor der også er musikalsk underholdning.

Lørdag

• Under morgenmaden, der serveres med friske råvarer fra Smag på Nordsjælland, møder I kokken, som vil inspirere jer til de dejlige desserter, I skal skabe sammen senere på dagen. Dagens program vil bringe jer mange skønne steder hen, og de sætter forhåbentligt også gang i kreativiteten.
• Kl. 9.30 går turen til et udvalg af lokale gårdbutikker, med smagsoplevelser i tapas-størrelse, og da gårdenes udbud ændrer sig i forhold til sæsonen, vil den konkrete oplevelse altid være en overraskelse. 
• Frokosten indtages på Spisestedet Leonora på Frederiksborg Slot. Her sidder I med udsigt til slottet. Frokosten afsluttes med lidt af ‘det søde’.
• Herefter anbefaler vi en tur i Barokhaven, der er præget af de utrolig smukke kaskader. Her finder I inspiration til former og udseende til jeres desserter. Snup færgen tilbage til torvet og hyg jer sammen med shopping i de over 300 butikker og butikscentre, som Hillerød byder på. Kig også forbi Chokolade Mageriet på hovedgaden – det er bestemt et besøg værd.
• Aftenen byder på en 3-retters menu på Restaurant Krydderiet.

Søndag

• Efter en dejlig morgenmad er det oplagt at besøge nogle gårdbutikker og afslutte en skøn weekend.

Del denne side

Skab kreative desserter

Med udgangspunkt i det smukke, historiske Hillerød er der lagt op til tre dage i kreativitetens og fællesskabets tegn – med mindeværdige gastronomiske oplevelser

Prøv også ...

Kongen gør klar til dit besøg