Livsnyderi med golf, shopping og kultur

Som perler på en snor ligger de der, de gamle kyst- og badebyer. Golfspilleren, kulturnauten eller madøret vil ikke blive skuffet over udbuddet, og familien med det høje aktivitetsniveau kan sagtens fylde flere uger med natur-oplevelser over og under vandet. Så hvorfor nøjes med passiv forkælelse, når golf, shopping og snorkling også er en mulighed Langs Den Danske Riviera?

Dag 1 - Livsnyderi

Ankomst til den lille oase Nivå Camping til en luksushytte med alt tilbehør. Middagen spiser I på Restaurant Trekosten, som ligger ved indsejlingen til Nivå Havn med en fantastisk udsigt over Øresund.

Læs mere

Restaurant Trekosten

Restaurant Trekosten ligger ved indsejlingen til Nivå Havn med en fantastisk udsigt til øen Hven, svenskekysten, den nordlige del af Øresund med Kronborg, Sletten og Laveskov.

Nivå Strand

Nivå har den dejligste badestrand lige ved havnen. Der er livredder i hele skolernes sommerferie. Ved havnen er der boulebane, restaurant og kiosk.

Dag 2 - Livsnyderi

Dagen er afsat til golf for hele familien på Simons Golf Club i Kvistgård. I det idylliske Sletten Havn ligger Restaurant Sletten, som ejes af kokkene bag Michelin-restauranten Formel B i København. Her spiser I middag.

Læs mere

Simons Golf Club

Golf for hele familien på Simons Golf Club i Kvistgård. Den 27 hullers bane er designet helt efter internationale specifikationer med en fremragende finish.

Restaurant Sletten

Nyd middagen på Restaurant Sletten. Omgivet af hyggelige fiskerhuse og med udsigt over havnen og Øresund oser stedet af charme og nostalgi.

Sletten Havn

Sletten er et idyllisk fiskerleje i den sydlige del af Humlebæk, hvor havnen er det naturlige centrum. Mere end 130 fiskerhuse og gamle forretninger, som i dag næsten alle er privatboliger.

Dag 3 - Livsnyderi

Kør en tur op Langs Den Danske Riviera til Gilleleje, hvor der er børnevenlige strande, den gamle by med små hyggelige fiskerhuse og stemning og liv på havnen. Gilleleje blomstrer med specialbutikker og er et godt sted at shoppe. Spis frokosten hos Restaurant Far til 4 på Gilleleje Havn.

Læs mere

Shopping i Gilleleje

Gilleleje blomstrer med specialbutikker og er et godt sted at shoppe. I Kulturhavn Gilleleje finder du bl.a. Ilse Jacobsens butik.

Dag 4 - Livsnyderi

Brug dagen på kulturelle besøg f.eks. på det nye M/S Museet for Søfart i Helsingør, Rudolf Tegners Museum i Dronningemølle eller Louisiana i Humlebæk. Og kombiner det gerne med afslapning senere på dagen med en god bog i skyggen på terrassen eller på stranden til et koldt glas hvidvin.

Læs mere

Rudolph Tegners Museum

Rudolph Tegners Museum & Statuepark byder på en fantastisk kunst- og naturoplevelse.