Kærlighed med udsigt

Fra det romantiske og luksuriøse Helenekilde Badehotel i den klassiske badeby Tisvildeleje bringer cyklerne jer rundt til en række uforglemmelige naturoplevelser langs Den Danske Riviera. Ialt 3 dage, hvor tempoet skrues helt ned, og I får overskud til at drømme og til at blive “nyforelskede” igen.

 ❤ Dag 1

- i alt ca. 8 kilometers cykling

• Ankomst kl. 16 på Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje.
• Kl. 17 serveres hjemmebag, kaffe/the og frisk frugt på den fantastiske lounge-terrasse.
• Lad op til et par kærlige dage med en tur på stranden inden middagen – hop en tur i Kattegat, og lad sanserne komme i spil. Forkæl bagefter jer selv med en ½ times massage hos badehotellets massør.
• Tag en smuk 15 minutters cykeltur gennem Tisvilde Hegn til Restaurant Tinggården. Tinggården forener på en afslappet facon det gamle danske bondehus med det franske køkken. Der er fokus på lokale råvarer, og kvaliteten er overbevisende.

 ❤ Dag 2

– i alt ca. 20 kilometers cykling

• Efter en dejlig morgenmad og en frisk dukkert i Kattegat er det tid til at nyde den vidunderlige natur i Kongernes Nordsjælland. Turen på ca. 10 km går gennem Tisvilde Hegn og langs kysten til fiskerlejet Liseleje. Egnen er præget af sandflugten, som hærgede i 1500-tallet, og rummer et rigt dyre og planteliv. Området ligger direkte ud til havet med en kyststrækning på 8 km og rummer flere “hellige” kilder. 
• Nyd frokosten på en af de små hyggelige restauranter i Liseleje. 
• Turen går hjem gennem Tisvilde Hegn og ud til Tibirke Bakker. Velhavere og kunstnere købte grunden i Tibirke Bakker i starten af det 19. århundrede, fordi de var betaget af områdets skønhed. Tibirke Bakker ejes stadig af private og er fredet. Det er tilladt at færdes på veje og stier, som bl.a. fører til det storslåede udsigtspunkt Udsigten midt i området. Et perfekt sted for et romantisk øjeblik.
• Middagen nydes på Helenekilde Badehotel, hvor en velfortjent pause på terrassen giver ny energi.

 ❤ Dag 3

– i alt ca. 20 kilometers cykling

• Start dagen efter morgenmaden med at besøge Helene Kilde der er en af Danmarks mest berømte kilder. Det siges, at den, som er syg og ikke kan helbredes af anden vej, skal komme til kilden sankthansaften. Her skal man tappe vand og drikke det i løbet af natten liggende på Helene Grav. Og ved solopgang vil man være helbredt.
• Tag derefter til Tisvilde by og gå på shopping i de mange små specialbutikker.
• Frokosten nydes på en af caféerne i Tisvilde.
• Efter en dejlig dag i Tisvilde anbefaler vi en cykeltur til Gilleleje Havn. Det bliver nemlig ikke mere romantisk, end at nyde den smukke solnedgang. Med et glas kold hvidvin og en let snack opleves den smukke solnedgang over Kattegat. Så er appetitten stor, og en sen middag nydes på Restaurant Brasseriet med udsigt over Gilleleje Havn.

Del denne side

Kærlighed med udsigt

Trænger du og dit livs kærlighed til gode oplevelser sammen? Trænger I til oplevelsen af frihed? Så hop på cyklen og tag på en romantisk miniferie gennem hyggelige fiskerlejer, klassiske badebyer og smuk, smuk natur. 

Prøv også ...

Kongen gør klar til dit besøg