Naturlige oplevelser i Halsnæs

Halsnæs byder på et smukt og varieret landskab med hav, fjord, strand, skov og sø og en masse gode ruter og stier som gør det muligt for dig at opleve den skønne natur tæt på. Her er der god plads til aktive udendørs oplevelser for hele familien, uanset om I vil vandre, løbe, cykle eller lege – eller blot nyde de mange smukke udsigter. Følg skovstierne gennem de små og større skovområder og gå på opdagelse i fugle- og dyrelivet, eller benyt motionsstierne for at opleve skoven på en aktiv og anderledes måde.

Besøg Spodsbjerg Fyr og mærk den friske luft fra hav og fjord mens du og nyder den storslåede udsigt.

Økosamfundet Dyssekilde er et besøg værd hvis du vil opleve arkitektur som føjer sig ind i naturen.

Lad tankerne vandre på de nye kig op-bænke som er placeret rundt omkring i landskabet, tag på fuglekik eller naturen på en stille sejlads på Danmarks største sø Arresø. Mulighederne er mange her i Halsnæs og kun fantasien sætter grænser.

Del denne side

Kajakkort over Halsnæs
Sejl på Arresø Danmarks største sø

Hvis du ønsker at opleve en uberørt og enestående natur-så tag på en sejltur med turbåden M/S Frederikke på Arresø - Danmarks største sø. Fra 1 maj 2019 sejler Frederikke ture ud på Arresø. 

Find ro i naturen med kig op-bænkene

Rundt omkring i Halsnæs er der placeret fire kig op-bænke hvor man kan ligge og nyde den fred, ro og dyreliv som naturen i Halsnæs er omgivet af. Få fred og ro i sjælen og lad tankerne flyve....

Skovene i Halsnæs

Halsnæs byder på mange større og mindre skovområder. 

Naturområder

Halsnæs byder på helt særlige og spændende naturområder

Havtyren naturlegeplads

Havtyren er en stor og flot naturlegeplads midt i Liseleje by. Havtyren er åben hele året rundt og kan findes i den lille skov på højre hånd, når man kører ned ad Lisehøjvej mod stranden. Ved Havtyren findes også svævebane, åleruse og vippemåge samt et overdækket hus, hvor du kan spise madpakker.

Fiskeri i Nordsjælland

Velkommen som lystfisker på Nordkysten. Her er masser af spændende natur- og lystfiskeroplevelser i vente og vi håber at du her på siden vil finde de nødvendige informationer og den inspiration du skal bruge