Fiskeri i Nordsjælland

Velkommen som lystfisker på Nordkysten. Her er masser af spændende natur- og lystfiskeroplevelser i vente, og vi håber at du her på siden vil finde de nødvendige informationer og den inspiration, der skal til, for at du får gjort brug af Nordkystens fiskemuligheder. Her er alt hvad hjertet kan begære af smukke kyster, idylliske vandløb, stemningsfulde havnemiljøer og put & take søer med plads til hele familien. Velkommen og god fornøjelse med fiskeriet!

God stil ved vandet-Grundregler mm

Som lystfisker i det nordsjællandske er der en masse skrevne- og uskrevne regler, som gør sig gældende, og som bør respekteres. Det gælder både for selve fiskeriet og for færden i naturen.

Fisketegn

Er du mellem 18-65 år skal du have et gyldigt fisketegn når du fisker i Danmark. Læs regler og køb det her

Hvad kan man fiske i Nordsjælland?

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder fiskeriet i Nordsjælland. Her er mulighed for fredfyldt fiskeri fra båd på nogle af de større søer med gode chancer for gedde, aborre og sandart. 

Lokale guider, lystfiskerklubber & grejbutikker

Som nybegynder er det altafgørende at få en god oplevelse ved fiskevandet. Det er vigtigt at få en mestringsfølelse, opleve succes og udvikle troen på egne evner.