Feel Like Kongernes Nordsjælland

Familien Danmark skal med et nyt digitalt værktøj på en nem, sjov og overskuelig måde kunne finde frem til lige præcis de ferieoplevelser, der passer til familiens humør.

Feel Like er et udviklingsprojekt under Danske Destinationer. VisitNordsjælland er en af de 8 destinationer, der deltager i projektet.

Danske Destinationer har modtaget en bevilling på 3,5 millioner kroner fra Arbejdsmarkedets Feriefond til at gennemføre projektet Feel Like og herigennem udvikle et koncept, som systematiserer og sorterer alle ferieoplevelser i Danmark på en ny og overskuelig måde. Den nye kategorisering af oplevelser vil arbejde med søgekriterier, der tager udgangspunkt i gæsten – i gæstens humør, ønsker og behov.

Projektet skal sikre, at Familien Danmark får et digitalt værktøj, der kan hjælpe dem med at finde både de ferieoplevelser og de destinationer, der er skræddersyet til netop dem. Samtidig sikrer projektet, at gæsternes oplevede erfaringer kan deles med andre via en indbygget bruger-til-bruger-kommunikation.

Læs mere om Feel Like i denne nyhedsartikel

Del denne side

Feel Like - et digitalt værktøj

Hvordan kan Familien Danmark på en nem, sjov og overskuelig måde finde frem til lige præcis de ferieoplevelser, der passer til familiens humør? Det skal det digitale værktøj Feel Like hjælpe med.

Læs mere om projektet i denne nyhedsartikel

Feel Like - et udviklingsprojekt

I oktober 2011 igangsatte Danske Destinationer et udviklingsprojekt, som i dag er det, der hedder Feel Like. Læs mere om projektet på Danske Destinationers hjemmeside.

Feel Like - et udviklingsprojekt