©  Foto:

The White House bed and breakfast

I den lille autentiske fiskerby Lynæs, placeret fantastisk på cykel- og vandreruten Fjordstien og kun 3 minutters gang fra surf, strand og havn finder du vores bed and breakfast – ”The White House Bed and Breakfast”.

Vores smukke stråtækte hus er fra 1779. Det er en af de ældste og mest velholdte og velkendte huse i området.

Et hus hvor man mærker historiens vingesus og samtidig har moderne faciliteter såsom gratis wifi. De to værelser vi udlejer ligger på 1. sal i vores hus.

”Sunrise Room” er nænsomt restaureret i 2019 og har vinduer mod både øst og syd og åbent til kip. Ved det smukke egetræsskrivebord kan du nyde udsigten over haven og havet i det fjerne. Dobbeltsengen er 160 cm og kan også slås sammen til sofa i dagtimerne. Vi har købt en sovesofa i den bedste kvalitet og den er skøn at ligge på!

I ”Sunset Room” har I jeres egen balkon, hvorfra I kan nyde et glas vin eller en kop kaffe og se solnedgangen og udsigten til haven og til havet i det fjerne. Dobbeltsengen er 180 cm bred.

Begge værelser koster det samme og er skønne, lyse og rummelige, har skrivebord og reoler til at pakke ud på. I begge rum er der plads til opredning på madras på gulvet til en ekstra gæst, hvis I måtte ønske det og kan leve med, at det så er lidt tæt. Det koster 100 kr. pr. ekstra gæst. Vi har også en rejseseng i fald I medbringer et lille barn. 

Er begge værelser lejet ud deles I om badeværelse og et lille nyt køkken, vi har bygget i 2019. Der er service, køleskab, kaffemaskine, kogeplader mm. til rådighed. I er velkomne til at spise morgenmad deroppe på reposen eller i forhaven ude ved vejen, hvor der er skøn morgensol og hvor man kan nyde livet og hilse på de lokale og turisterne, når de går forbi på vej til havnen og stranden.

Vi har lavet et "børnehjørne" ovenpå med masser af legetøj, ligesom vi har en masse brætspil og skøn- og faglitteratur I kan benytte jer af, mens I bor hos os. Vi har også et stort udvalg af turistbrochurer og kort.

Vi har nogle ældre men nogenlunde velfungerende cykler, I kan låne, hvis I har lyst. Naturen heromkring er vidunderlig og vi vil meget gerne give jer tips og idéer til vandre- og cykelture i området.

Bemærk venligst, at vi ikke er et stort professionelt, bed and breakfast, men en lille udadvendt familie med to værelser til leje. Vores familie består af Kristine fra København, Michele fra Italien og lille Noa født april 2018. Det er vigtigt for os, at jer der overnatter hos os kan lide børn og er indforstået med at her bor et lille barn i huset.

Vi elsker at rejse og at møde nye mennesker og vi har lyst og for det meste også tid til at sludre, hvis I skulle have lyst til det. Men du kan også bruge vores sted som et stille refugium, hvis det er det, du har brug for.

Praktisk

  • Tag selv sengetøj og håndklæde med eller lej det af os for 35 kr. pr. person
  • Vi tilbyder ikke morgenmad
  • Vores hus er røg- og dyrefrit