skip_to_main_content

Torup Julemarked

Kunsthåndværk og hjemmegjorte ting og sager. Det er Torup Julemarkeds særkende.

I år er der 20 udstillere med på markedet, der traditionen tro finder sted på Dyssekildegård, også kendt som Torup Forsamlingshus i hjertet af Torup.

Udstillerne sælger smykker, beklædning, keramik, glas, træ og pileflet, eksklusivt genbrug og meget andet. For eksempel vil boderne - som altid - bugne af alskens håndlavet julepynt, og der vil være spiselige specialiteter som julesmåkager, chutney, marmelade, koldrøget las og bacon og saft med havtorn. I skolegården sælges bl.a. pyntegrønt og spegepølser fra Højbakkegård og søndag holder Bennys ostebil i gården fra kl. 10-16.

Halsnæs Lilleskoles 7.  klasse omdanner under julemarkedet en del af skolen til café med bl.a. vegetarisk suppe og lækre sandwiches på menuen. Overskuddet fra skolens salg i caféen og deres børn til børn loppemarked går til elevernes sprogrejse.

Markedet finder i år sted lørdag den 27. og søndag den 28. november fra kl.  10-16. Det er en god idé at medbringe kontanter til julemarked og café.

Adressen er Hågendrupvej 6, Torup/Hundested, 200 meter fra Dyssekilde Station hvor Torup Bogby holder åbent begge dage kl. 10-16 og lige over for den økologiske landsby, hvor helsekostbutikken Taraxacum og Café Torup holder åbent samtidig med julemarkedet.

I Kældergalleriet under Torup Brugs (Torupvejen 156) holdes der kunstjulemarked med deltagelse af årets udstillere kl. 11-15 begge dage.