©  Foto:

Tisvilde Højskole

Tisvilde Højskole er et kursushotel der ligger i den lille gamle fiskerby Tisvildeleje, meget tæt på stationen, så toget kører lige til døren. Tæt på ligger også butikkerne, de hyggelige cafeer, den fine biograf, kunstgallerierne og Tisvilde Hegn.  

Det maleriske landskab, det skønne Tisvilde Hegn og den rene sandstrand ved Kattegat lægger op til dejlige cykel og gå/bade ture.

Højskolen har til huse i en fin gammel badepension fra 1912 med dejlig lys spisesal, hyggelig dagligstue, bibliotek, to foredragssale. Enkelt- og dobbeltværelser med håndvaske, nogle med bad/toilet. Herudover 18 toiletter og 13 badeværelser. Udsmykningen af skolen består af skolens private malerier samt udlån fra Statens Kunstfond og Vejby-Tibirke Selskabet. 

Udendørsarealet er udstyret med møblerede solkroge, pergola, guldfiskedam, pétanquebane og en smuk blomsterhave med havepavillon.

Opholdene er med fuld pension. Cykler kan lånes til dejlige ture i området. Cirkus skole for børnebørn og bedsteforældre Flere somre har Cirkus Big været på Tisvilde Højskole, der i disse uger er blevet forvandlet til en kæmpe cirkuslegeplads for børn & bedsteforældre.

Cirkus Big står hver dag for afvikling af workshops i diverse spændende cirkus discipliner, sjove fællesaktiviteter og daglige strandtur til Tisvildes idylliske strand, kun et strandkast fra højskolen.