Gå til indhold
©  Foto:

Tisvilde Bio

Tisvilde Bio & Bistro - Biograf og restaurant . Tisvilde Bio har kombineret hyggelige omgivelser med Nordsjællands største lærred, et unikt lyd anlæg og et super moderne digitalt billede anlæg, der kan vise 3D film. Biografen viser blandt andet masser af børnefilm i ferierne.

Biografen fejrede den 11.11.11 igangsætningen af det nye digitale fremvisnings anlæg, der blandt andet kan vise film i 3D. Repertoiret varierer fra familie film i ferierne over fremvisning af de store block busters til de lidt smallere film af høj kvalitet. Ofte vises opera med direkte live transmission fra de store scener i Europa. 


Kultur foyeren har særlige arrangementer med kultur personligheder hver måned. Den perfekte ramme for en god aften i biografen eller en biograf tur om eftermiddagen med børnebørn.

Nyd en lækker middag fra restauranten i hyggelige omgivelser før eller efter biografen. Den nylig renovede Bistro leverer også mad ud af huset

Tisvilde Bio Bistro er åben hele året (dog lukket på hverdage i vinterhalvåret) og har på udvalgte dage live optræden af kendte musikere.

Share your wonders: