skip_to_main_content

Taste & Run | Smags- og oplevelsesløb

Nu har du chancen for at nyde gourmetmad, motion og Nordsjællands smukkeste natur på én dag. 

 

.

Taste & Run er Danmarks nye oplevelsesløb for dig, der gerne vil nyde, motion, gourmetmad og noget af Nordsjællands smukkeste natur.

Motionsløbet Taste & Run tager dig 12 km rundt på Halsnæs, gennem skov og eng, med den smukkeste udsigt til Roskilde Fjord, gennem små landsbyer og med muligheden for at få skærpet smagssanserne på ruten, hos Spisekammer Halsnæs mange fødevareproducenter. 

12 km rute i Halsnæs

Langs rutens 12 kilometer gøres stop ved lokale og prisvindende fødevareproducenter, som byder på alt fra mikromejeriets lækre oste over økologiske grøntsager til velsmagende bagværk. Alt er blevet til i de omgivelser, deltagerne tilbagelægger.

  • Tid: Den 14. maj 2022. Løbsstart kl. 10.00 – der afsendes i heats.
  • Sted: Grønnessegaard Gods, Amtsvejen 280, 3390 Hundested.
  • Book din billet til Taste & Run

Løbet starter på godset

Med en storslået udsigt til Roskilde Fjord ligger det over 240 år gamle gods Grønnessegaard, hvor løbet tager sit udgangspunkt. Godset er omgivet af skov, søer samt et rigt og mangfoldigt dyreliv. På din tur gennem Grønnesse Skov, kan du være heldig at møde både fasaner, ænder, rådyr, krondyr og isfugle.

På godsets gårdsplads står Race Village klar til at tage imod jer. Her vil de mange lækre produkter, som smages på turen, kunne købes, når løbet er slut. Smid dine ting i garderoben, og gør dig klar til en løbetur ud over det sædvanlige.

Middag & overnatning

Til aften fuldendes det hele med middag. Erfarne kokke vil anrette en menu a la Halsnæs – med vinmenu.

Det er også muligt at overnatte på godset. Indlogér jer på et af godsets charmerende værelser, eller tag den fulde naturoplevelse i eget telt i haven.

Dagens program:

  • Indskrivning og information har åben 8:30-18:00: Her kan du hente dit startnr. – Du kan tjekke ind til camping – og du kan hente din middagsbillet.
  • Taste Village er åben kl. 9-18: Her kan du smage og købe de lokalt producerede varer. 
  • Løberne sendes afsted i heats af 50 – køb den starttid der passer dig. Du har 4 timer til at gennemføre rutens 12 kilometer. Underlaget er hele vejen primært grus- og natursti.