skip_to_main_content

Tag i Troldeskoven med Nationalparken | Hør om natravnen der aldrig sover

Kom med en tur i Troldeskoven søndag d. 24. oktober. Sammen vil vi gå på opdagelse i skoven, hvor vi skal høre om hvorfor det hedder Troldeskoven. Det er for alle børnefamilier som kan lide aktive timer i skoven.

Kom med ud i efterårs skoven, som lige nu er fuld af farver, dufte og lyde. Der er blade i smukke farver, mos og svampe. Skoven gør sig klar til vinteren og træerne går i hi. 

Du skal med på opdagelse i skoven, høre om træerne liv, skovenes eventyr og myter. Der bliver masser af muligheder for at bruge alle sanser, sin krop og sin fantasi. Det er for børnefamilier med børn i alderen 4-12 år.

Troldeskov, natravnen og sjældne arter i Tisvilde Hegn

Søndag d. 24. oktober kl 12-14: Fra p-pladsen ved Stængehus strand, går vi samlet mod Troldeskoven med de krogede træer. I Troldeskolen vil vi lede efter trolde og finde ud af hvorfor det egentlig hedder Troldeskoven. er den mon fortryllet?

Du skal også høre om natravnen, som er en fugl, der aldrig sover, og om alle de andre sjældne arter i skoven, som vi altid skal passe godt på.  Vi skal finde flotte og måske sjældne ting i skoven, som vi kan tage med hjem til minde om en dejlig tur. 

Mødested: P-pladsen ved Stængehus Strand, 3360 Liseleje