Gå til indhold
©  Foto:

Strandsegård ferielejligheder - i naturskønne omgivelser

Skal du og din familie – eller dine ansatte - bruge et sted at bo i en periode, har Strandsegård de perfekte lejligheder til formålet – og de udlejes både for kortere og længere perioder.

Nyistandsatte ferielejligheder til mange formål både til private og erhverv. Lejlighederne er beliggende i et skønt landligt område med højt til himlen, og vi kan både huse den lille og den store familie, ligesom lejlighederne er perfekte, hvis der er brug for tag over hovedet, hvis medarbejdere skal føle sig hjemme, når de er ude. Få et overblik over ferielejlighederne på Strandsegård

Naturskønt område tæt på både by og strand

Lejlighederne på Strandsegård ligger i et naturskønt område. Har du brug for en hurtig dukkert, er der bare 700 m til Roskilde Fjord, og det tager kun 20 min. at nå til den dejlige sandstrand i Liseleje.

Du kan også besøge den skønne havn i Hundested, der er kendt for de mange gallerier og butikker med kunsthåndværk samt den fine Sandskulpturfestival, der afholdes hver sommer. Byen har et rigt kulturliv og mange cafeer og restauranter. Og vil du en tur til hovedstaden kan du nå Københavns Rådhusplads indenfor 45 minutters kørsel.

Totalrenoverede ferielejligheder med alle moderne bekvemmeligheder

Strandsegårds længer er blevet renoveret, og de indeholder nu 7 ferielejligheder, der udlejes hele året. Størsteparten af lejlighederne er totalrenoverede og fremstår lyse og venlige.

Lejlighederne

4 af lejlighederne har plads til 4 personer, 1 lejlighed til 2 personer, 1 lejlighed kan huse 7 personer og 1 lejlighed rummer helt op til 12 personer.

Alle lejlighederne er udstyret med Wi-Fi, fladkærms-tv med et stort udvalg af satellitkanaler, sofa, hyggeområde, køkken med spiseplads og naturligvis eget badeværelse med føntørrer. Den store lejlighed indeholder 2 badeværelser. Alle køkkenerne indeholder naturligvis køleskab, ovn, komfur, elkedel og kaffemaskine.

Naturskønne arealer og lokal gårdbutik

Udendørsarealerne er naturskønne. Der er ugenert udsyn over land og mark, og højt til himlen. Lejlighederne ligger i umiddelbar nærhed af Strandsegårds private bærplantage, hvorfra der produceres mange lækre specialiteter som fx marmelade, pickles, chutney, saft, most, snaps og likør, der alt sammen sælges i den hyggelige gårdbutik.

En ferielejlighed med alt det bedste fra livet på landet

Med en ferielejlighed på Strandsegård, oplever du alt det bedste fra det søde liv på landet. Værtsparret, Nina og Alex, befinder sig for det meste på gården, så du kan få den hjælp eller støtte, du har brug for. De kan også give gode råd, når det handler om sightseeing og aktuelle events, ligesom de kan hjælpe med udprint af billetter, arbejdstegninger og lignende. Tjek om der er en ledig lejlighed til dit ophold.

Skønne udeområder

I den hyggelige, lukkede fællesgård er der om sommeren opsat pavilloner og grill, så du på lune sommeraftener kan grille og hygge dig udendørs, i det omfang du ønsker det. Fællesområdet er i umiddelbar nærhed af ferieboligerne, så du trygt nyde sommeraftenen ude, selvom de små er lagt i seng.

Hvis du er medarbejder eller ansat på tidsbestemt kontrakt

Hvis du er håndværker, medarbejder eller ansat på tidsbestemt kontrakt, er en bolig på Strandsegård det ideelle valg. Her kan du, og dine eventuelle kolleger, få en lejlighed, der passer til det antal, I er, og I kan leje lejligheden for præcis den periode, I har behov for. Langtidsudlejning forhandles individuelt. Læs mere om Strandsegaards ferielejligheder

Share your wonders: