skip_to_main_content

Sticks'n'Sushi Rungsted

I Rungsted Havn med udsigt over duvende vand, kuttere og lystbåde kan du nyde frisklavede sushi, de velduftende yakitoristicks og farvestrålende salater. Der er sødt til kaffen, japanske øl og sake – og om sommeren kan du sidde udenfor med en saketini i hånden, eller indenfor om vinteren med ildens knitren i pejsen som labert lydtapet.

Snappende sejl og vandets klukken

Bygningen minder om et bådehus, og er det første hus nogensinde anlagt på Rungsted Havn – og med udsigten til det maritime liv på havnen fungerer restauranten både som lun after ski-inspireret lounge med de isblå kulører og den knitrende ild om vinteren, og som cool surfer-bar med havets blå på den anden side af de åbne vinduer.

Selskaber

Er I mange om bordet (12 eller derover), beder vi jer om at bestille maden på forhånd. Det giver kokken mulighed for at kæle ekstra meget for detaljerne. Er der gæster iblandt, som helst vil spise uden om de rå fisk, eller som ønsker en menu bestående udelukkende af sprødt grønt, arrangerer vi også det. Det meste af vores grønne er økologisk – og kødfrie ønsker er meget velkomne.