Gå til indhold
©  Foto:

Sommeryoga i naturen i Gilleleje

Oplev yoga i naturen i rolige og private omgivelser; sanserne vækkes, kroppen styrkes og sindet stilnes. Jeg underviser i blid og styrkende Hatha yoga samt i Yin Yoga på min træterrasse i Smidstrup v. Gilleleje i juni, juli og august. Og som noget nyt er der et hold ”kun for mænd” så der er i alt 3 ugentlige hold.

Blid Hatha yoga

En yogaform, hvor alle kan deltage, selv nybegyndere. Vi starter med at varme ryggen, nakken, skuldrene og hofterne op med små øvelser og arbejder senere med de klassiske yogastillinger. Du vil blive introduceret til åndedrætsøvelser, der skaber ro og forbedrer dit åndedræt ved at skabe plads til det. Klassen afsluttes med en afspænding, hvor du kan mærke efterklangen af yogaen.

Yin Yoga

En smuk, dyb, langsom og meditativ praksis med stor effekt på både krop og sind. Vi tager os god tid og lader tyngdekraften styre enten i sidde- eller liggende stillinger. Vi holder stillingerne i 3-5 minutter og arbejder dermed med passive stræk og nyder det meditative i at berolige kroppen og sindet i de små pauser.

Undervisningen

Er let at følge, da jeg guider dig gennem alle øvelserne på en let og forståelig måde. Og hvis du er nybegynder, vil jeg hjælpe dig, så du føler dig godt tilpas på yogamåtten.

Hvem kan deltage

Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede, fleksible og mindre fleksible, kvinder og mænd, og i alle aldre. Kom alene eller tag din familie eller en ven med. Jeg tilpasser undervisningen til de forskellige kroppe og hensyn, så der er virkelig plads til alle.

Ugentlige Hold

 • Drop in Hatha “kun for mænd”
  Mandage fra d. 5. juni til 21. august kl. 17-18.30
 • Drop in Hatha for alle 
  Tirsdage fra d. 6. juni til 22. august kl. 17-18.30
 • Drop in Yin Yoga
  Torsdage fra d. 15. juni til 24. august kl. 16.30-18.00

Tilmelding

Du kan enten tilmelde dig via Facebook idet du klikker deltager på den dato du ønsker at deltage i og så betale via MobilePay 21855321. Eller du kan sende mig en sms på min telefon +4521855321 at du ønsker at deltage.

Praktiske oplysninger

 • Pris: Kr. 110 pr. gang. 5 x for kr. 500 eller 10 x for kr. 900. Begrænset antal pladser - så det er først til mølle princippet | Køb billetter eller betal via MobilePay 21855321 og skriv i kommentarfeltet hvilken dato du ønsker at deltage i drop in yoga.
 • Undervisningen foregår: På terrassen, Stenvej 8, Smidstrup, 3250 Gilleleje. 
 • Kom i: Sportstøj eller blødt og behageligt tøj du kan bevæge dig i
 • Medbring: Dine egen yogamåtte, 1-2 tæppe og en vanddunk. Yogamåtte kan evt. lånes -  så spørg gerne.

Share your wonders: