Pige i park

Sommerferie for dig og din familie i Rudersdal

Foto: Ann Jørgensen

Oplev sommeren i Rudersdal med et væld af sommeroplevelser for børn og voksne. Områdets museer har åbnet dørene igen og byder indenfor til et spækket aktivitetsprogram og spændende udstillinger. 

Sommeraktiviteter på Rudersdals Museer

Sommerferien står for døren og Rudersdals Museer har et rigtig spændende program for dig og din familie. Du kan tage på skattejagt, skyde med bue og pil efter vildsvin, gå på stylter, eller bruge fantasien i det kreative værksted.

Sommerferieaktiviteter på Mothsgården

Mothsgården ligger i det hyggelige Søllerød og byder hele sommeren på sjove aktiviteter for hele familien.

Udstilling "Langt fra Verden"

Oplev Rudersdal, som du aldrig har set det før, gennem Daniel Bødker Sørensens stemningsmætte de fotografier.

Ballonklovn og fredags- café

Fredags-café med Ballonklovnen fra Cirkus Summarum, historier om Søllerød - og kølig rosévin på gårdspladsen

Museer i Rudersdal

På Mothsgården, Gammel Holtegaard og ved Vedbækfundene kan du opleve egnens historie og se spændende udstillinger. 

Mothsgården

Mothsgården ligger ved gadekæret i Søllerød. Her kan du se skiftende udstillinger fra nyere tid fra Rudersdal og nyde en kop kaffe. Bestil en omvisning og kom endnu tættere på historien.

Vedbækfundene

På museum Vedbækfundene kan du se de 7000 år gamle grave fra de jægerfolk der boede i Vedbæk i den sidste del af Jægerstenalderen. Børnene er meget velkommen her, hvor man må røre de forskellige ting og redskaber. Omvisninger kan arrangeres.

Gl. Holtegaard

Besøg kunsthallen Gl. Holtegaard, der danner rammen om et mangfoldigt aktivitetsprogram af samtidskunst som artist talks, performances, foredrag, workshops, debatter, havevandringer, koncerter og meget mere.

Oplev også dette...

Naturoplevelser i Rudersdal

Kom ud i naturen på en af de mange spændende cykelruter i Rudersdals kommune. Tag i Eventyrskoven, på Tusindbensruten eller i Cykelmyggens legeplads.

Tag på rotur

Ved havnen i Holte kan du både spise dejlig mad, nyde udsigten over den meget smukke Holte Sø, og du kan også leje en robåd og tage en sejltur på søen...

Spændende legepladser

Fri leg og læring, tag ud på en af de små eller store legepladser i Rudersdal. Mød alt fra eventyr figurer til udfordrende klatreredskaber.