Gå til indhold
©  Foto:

Sommer Yoga- Liseleje Strand

Vi gentager succesen fra de andre år med Sommer Yoga på Liseleje Strand.

Du kan roligt planlægge din ferie tæt på Liseleje i år. For udover, at Liseleje er én af de smukkeste danske naturperler i Nordsjælland, så kan du hver eneste dag hele sommeren blive fyldt med velvære fra morgenstunden med yoga på stranden.

Alle er velkomne! Du skal bare møde op på græsplænen og medbringe vand, og din egen måtte og tæppe samt evt. badetøj.

Allerede fra mandag d. 27. juni åbner ”dørene” til 8. sæson Sommer Morgen Yoga på Liseleje strand for den morgenfriske og naturglade yoga gænger. Det er både for lokale og sommerhusgæster. Alle er velkomne uanset alder og erfaring.

Indhold, tid og sted er det samme som de forgangne år, med dygtige og 20 års erfarne Yogalærere som undervisere.

Dato og tidspunkt:

Morgen Yoga er kl. 8.30 – 10.00 hver morgen + weekends hele sommeren fra uge 26 – 32.

Den 27/6-14/8 (Uge 26 - Uge 32) kl. 8.30 – 10.00 

Sted:

Yogaen foregår til venstre fra det blå flag på selve stranden eller i klitterne alt efter vindens ”humør” den dag. Man møder bare op, gerne med egen måtte og tæppe. Der vil være ekstra måtter og tæpper, for de som ikke har udstyret selv.

Yogalærer:

Sanne Bjørn. Sanne er uddannet Yogalærer og kropsterapeut (Psykomotorisk terapeut og shiatsu massør). Der vil i enkelte uger være andre kompetente uddannede lokale Yogalærere.

Priser og tilmelding:

Se nærmere på hjemmesiden.

Ved regnvejr: 

“Like” Agern yoga center på facebook og få notifikation omkring vejrforhold og lokation. Vejret kan ændre sig. Husk på, at du er udenfor, og at når du laver yoga udendørs, er du en del af naturens dynamiske system, som aldrig holder op med at bevæge sig.