©  Foto:

Smidstrup Farmen - Mød de gamle, danske husdyr

Smidstrup Farmen er en idyllisk gammel gård, der kan dateres helt tilbage til 1850. På gården kan børn og voksne opleve danske husdyr i en lille varieret bestand, hvor de besøgende kan komme helt tæt på dyrene, klappe dem og opleve, hvordan de lever under de bedste forhold. Mange af dyrene har navne og er meget tamme. Det gør oplevelsen i besøget til noget helt særligt.

På Smidstrup Farmen er vi bonderøve i børnehøjde

Der er mange dyreunger at opleve på Smidstrup Farmen. Siden sidste år er der kommet nye dyr til og mange nye dyreunger. De charmerende og krøllede Red Belted Galloway kvier, æslet Caroline, der hurtigt er blevet en del af hesteflokken, mange nye geder, der har fået kid, de søde får med lam, de brogede grise, høns og ællinger, og mange nye kaniner og marsvin, der netop har fået unger. Derudover er den kælne kat Findus flyttet ind på farmen.

Rid og leg på farmen

Der er mulighed for at ride på pony, lege på naturlegepladsen og der er bænke og borde på Smidstrup Farmen, hvor gæsterne kan spise sin medbragte mad og drikkevarer.

Følg Smidstrup Farmen på Facebook og på Smidstrup Farmens hjemmeside, hvor alle åbningsdage er angivet og hvor der løbende orienteres om arrangementer og events på farmen.