Gå til indhold
©  Foto:

Smagens Time | Kulinariske oplevelser for børn

Fantastiske restaurantoplevelser i børnehøjde. På to nordsjællandske restauranter er bordene d. 5. oktober 2022 reserveret til børn og unge i alderen 5-15 år. Restaurant Fyrkroen i Gilleleje og Madkollektivet i Fredensborg åbner dørene for børn og unge denne aften.

Lad de unge komme til bords i Nordsjælland. Dygtige kokke serverer i samarbejde med restauranterne 3-retters menuer for børn og unge mellem 5-15 år. 

Smag på mad du måske aldrig har prøvet før

Du skal smage, dufte, grine og spørge, spise og snakke denne aften. Smag på mad du aldrig har smagt før. Du spiser sammen med en masse andre unge mennesker og dine venner, og det er helt forbudt for voksne. 

Her kan du sætte dig til bords i Nordsjælland

Menuen hos Madkollektivet

  • Forret: Aranzini, Vaffel med blomkål & karse
  • Hovedret: Stegt selleri med Gulerodspure, perlebyg salat med piment og burrata, svampe sauce & ristede kartofler. 
  • Dessert: Æblekage

Menuen hos Restaurant Fyrkroen

På denne aften er der blandt andet besøg fra Esromgaard, som vil fortælle lidt om vejen fra jord til bord, og lidt om deres fine råvarer. Erwin Lauterbach kommer også og er med i køkkenet denne dag, og vil også fortælle lidt omkring hans store passion grøntsager og livet som kok igennem mange år. Teamet for smagens time er i år klimavenligt, så menuen vil være lavet ud fra temaet. Menuen vil først blive præsenteret for børnene på dagen.
 
Overskuddet fra SMAGENS TIME går  til Melting Pot Fondens arbejde med at hjælpe udsatte unge gennem madprojekter og kulinariske uddannelsesprogrammer.

Share your wonders: