skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Skøjtebane i Hillerød - Sus over isen med udsigt til slottet

Tag skøjterne under armen eller lej et par! Hillerød har igen i år en skøjtebane midt på Torvet. Kom og øv dig på dine tricks, eller tag blot en afslappende tur rundt på banen. 

Skøjtning på Torvet

Den 26. november åbner Hillerød Events endnu en gang den udendørs skøjtebane. Skøjtebanen ligger på Torvet i Hillerød med udsigt over Frederiksborg Slot og Slotssøen. Du kan skøjte på skøjtebanen hver dag frem til den 20. februar 2022.

Besøg skøjtebanen blot 35 minutter fra København. Du skal betale en indgangspris for at bruge skøjtebanen, men har du ikke dine egne skøjter, kan du låne et par ganske gratis. Skøjtebanen er oplyst af lygter og fakler, så du kan skøjte rundt både før og efter mørkets frembrud.

Skøjtebanen har sin egen Facebookside, tjek den ud her.

Bæredygtig skøjtebane

En almindelig skøjtebane med en overflade af is kræver meget Co2 for at forblive frossen. Derfor har Hillerød Events valgt at lave en skøjtebane, der ikke skal nedkøles. Overfladen, som er af plastik, støvsuges to gange om dagen for at forhindre at plastikken ender i naturen. Dette gør skøjtebanen bæredygtig.

Da plastik slider en del på skøjterne, bliver skøjtebanens egne skøjter slebet hver tredje time, for at holde dem skarpe.

Skøjtebanen er drevet af frivillige fra Hillerød Events, og skøjtebanens indtjening går til de foreninger, der hjælper til med at passe og bemande den.