Gå til indhold
©  Foto:

Skänk Hillerød Øl- og Vinbar

Skänk er Hillerøds hyggelige og stemningsfulde øl- og vinbar for voksne. Her kan du hygge med vennerne eller tage en afslappet parmiddag. Personalet går op i at skabe en rar og hyggelig stemning, mens du nyder øl, vin og dejlig mad. Gå på opdagelse i 10 forskellige fadøl fra danske mikrobryggerier, 20 forskellige vine på glas fra hele verden og fristende cocktails. Fuldend smagsoplevelsen med luksus tapas og gode snacks. Aldersgrænse min. 18 år.

Øl fra lokale mikrobryggerier

Alle Skänks øl, både på fad og flaske, er fra danske mikrobryggerier, heriblandt flere lokale. Vælg fra et bredt sortiment af alt fra lyse og friske IPA ‘er til mørke og fyldige stouter. Personalet er altid klar til at vejlede dig. Prøv for eksempel Skänks smagsbræt, hvor du kan vælge fire små glas på fad, og på den måde komme rundt i det danske øl land.

Vin fra hele verden

Skänk har gode vine fra hele verden, og med syv hvidvine, otte rødvine og tre rosévine på glas, kan du altid finde et lækkert glas vin af høj kvalitet, som matcher din smag. Tjek også det omfangsrige vinkort.

Lækre tapas og snacks

Til god øl og vin hører god mad. Skänk har et mindre, men top lækkert udvalg af ost og charcuteri fra de bedste producenter i Europa. Læg dertil gode kvalitets snacks, som f.eks. crackers med aioli eller soyaristede mandler.

Drinks og spiritus

Er du til cocktails, har øl- og vinbaren et lille, men udsøg udvalg. Prøv f.eks. Dark ‘n’ Stormy, Aperol Spritz eller Red Sicilian. Du kan nyde fem forskellige Gin og Tonics, og mere end fem forskellige gode skotske whiskyer.

Kig ind

Et besøg på Skänk er lige dele hygge, god atmosfære og et fantastisk udvalg af drikke og mad af høj kvalitet. Kom forbi og oplev det.

Share your wonders: