skip_to_main_content
VisitNordsjælland

Restaurant Skipperstuen

Lynæs- havnen på Næsset, i ly af havet, har altid været et yndet udflugtssted. Her er højt til himlen og udsyn til havet. Skipperstuen er placeret lige på havnekanten med storslået udsigt til Roskilde Fjord. 

Med første parket til Roskilde Fjord tilbyder den skønne restaurant Skipperstuen på Lynæs Havn gedigen dansk mad og den gode udsigt. 

Du kan altid få årstidens friske fisk og en god velhængt bøf. Menukortet ændrer sig løbende, så ring til os for at høre hvad dagens menu byder på.

Hold din fest med udsigt

Skipperstuen vil med glæde stå for dit næste arrangement eller fest. Vi har plads til 120 personer indenfor og 60 personer udenfor. Udsigt går vi aldrig ned på. Du får første parket til at nyde synet over Roskilde Fjord. 

Hvad kan du ellers opleve i Lynæs?

Er du en vandhund har du rig mulighed for at få styret dine lyster hos Lynæs Surfcenter, som blot ligger et par minutters gang fra Restaurant Skipperstuen. Hvis vejret er til det, er Lynæs Havn et dejligt sted at gå en tur. Forenden af den lange badebro er der 360 gr. panorama view over både Isefjord og Roskilde Fjord.