©  Foto:

Restaurant Passebækgård

På Restaurant Passebækgård i Gilleleje kan man både nyde lækker mad og en herlig udsigt ud over en flot golfbane og den vidunderlige nordsjællandske natur.

Køkkenet har afsæt i det franske og nordiske køkken med fokus på gode lokale råvarer.

Restauranten er forpagtet af et erfarent hold, som er rykket ind på den charmerende gamle gård med hver især mere end 20 års erfaring fra restaurationsbranchen.

Menukortet opdateres jævnligt men har fast franske og danske klassikere på kortet som f.eks. friskrørt tatar, moules frites, helstegt rødspætte, håndpillede rejer og lækre bøffer.

Restauranten ligger omgivet af skønne marker og ambitionen er at lave mad fra bunden og basere retterne på så mange lokale råvarer som muligt - derfor er der hver dag frisk fisk på menuen hentet i Gilleleje havn.

Restauranten har utroligt mange spændende og hyggelige dage og aftener planlagt, med både Dinnerkoncerter, temafrokoster og vinforedrags-aftener, som kan ses på restaurantens hjemmeside.

Udover restauranten, som kan huse op til 100 spisende gæster, en stor terrasse med tilsvarende 100 siddepladser, så disponeres der også over smukke selskabslokaler med private terrasser til henholdsvis 20 og 75 gæster hvortil menu og koncepter kan skræddersys til hvert enkelt selskab.