©  Foto:

Pegasus Bed & Breakfast

Velkommen til Pegasus Bed & Breakfast i Hillerød, en skøn og afslappende oase, hvor gæstfrihed og komfort mødes. Vi stræber efter at skabe den bedst mulige oplevelse for vores gæster og ønsker, at alle skal føle sig velkomne, selv vores firbenede venner.

Pegasus Bed & Breakfast byder dig og din hund velkommen til en uforglemmelig oplevelse. Vi ser frem til at have dig som vores gæst og står klar til hjælpe.

Der er flere udlejnings muligheder hos Pegasus Bed & Breakfast

Annexet

Annexet er den del, hvor små hunde er hjerteligt velkomne. Vi beder dig venligst medbringe en kurv eller et tæppe, som din hund kan ligge på for at sikre dens komfort. Vi påskønner, at det er nødvendigt at gøre ekstra rent efter ophold med hunde, og derfor opkræver vi et tillæg på 200 kr. ved afrejse.

Vi beder også om, at du samler op efter din hund og lufter den uden for ejendommen. Hvis du har brug for at få din hund plejet, da vi også har en hundesalon, bedes du venligst informere os om dette inden din ankomst.

Vandrernes Loft

Vandrernes Loft er en loftslejlighed, der er ideel til vandrere, der foretrækker en mere primitiv rejsestil. Lejligheden er udstyret med et køkken og et badeværelse, og du skal medbringe din egen sovepose og liggeunderlag. Uanset om du er en del af en gruppe eller går alene, tilbyder vi et budgetvenligt ophold. Prisen er 200 kr. uden bad og 250 kr. med bad.

Vi lægger stor vægt på vores gæsters komfort og sikkerhed, og derfor har vi et par husregler. Ved ankomst vil du blive informeret om en nøgleboks, hvor du kan få adgang til din bolig. Vi beder vores gæster om at bruge hjemmesko indendørs, da vores gulve ikke kan tåle udendørs fodtøj. 

Faciliteter

  • 3 hyggelige dobbeltværelser
  • Anneks med plads til 4 og eget køkken og bad.
  • Loft med plads til 10 personer som evt. er på vandretur og ligger på liggeunderlag.
  • I rolige omgivelser ved Hillerød.
  • Åbent hele året mellem 8 og 22 med mindre andet er aftalt.